Small changes do the trick

Kleine verandering, groot verschil!


Sokkels brassier

Onze brasserie én lobby hebben weer een kleine verandering ondergaan. Door middel van deze witte sokkels is er weer een frisse moderne aanblik gecreëerd. Onze F&B manager Mark is altijd bezig met het verbeteren en gezelliger maken van de brasserie en lobby.

 

“Een mooie en tevens overzichtelijke manier om te showen waar we trots op zijn! Alles draait om beleving bij het Berghotel … “ ~ Mark van Rooijen   

 

De presentatie op de sokkels is altijd seizoensgebonden. In de brasserie komt de Brand Dubbel Bock aan bod, een echte herfst knaller! Ook staat onze heerlijke olijfolie weer prominent gepresenteerd. Deze olie uit Kreta is de beste olijfolie die in Nederland te koop is. Onze keukenbrigade gebruikt het voor de gerechten, maar de olijfolie wordt ook á la minute voor u getapt om te combineren met een stukje versgebakken brood uit de oven. Ook de wijn van de maand staat in de spotlights. Iedere maand worden er door onze wijnkenners twee prachtige wijnen geselecteerd die passen bij de tijd van het jaar en het huidige menu.

 

 

 

Natuurlijk komt december er al weer aan en ons decoratieteam is al druk bezig met de versieringen voor de feestdagen.
Op de hoogte blijven van Kerst gerelateerde evenementen? Volg onze Facebook pagina!