Aanschouw: de nieuwe City Trip Guide!

citytrip guideCity Trip Guide tot uw dienst!

Vaak kregen wij de vraag: “Wat kan ik, na mijn meeting en overnachting in het Berghotel, eigenlijk allemaal uitspoken in Amersfoort?” Die vraag is meer dan begrijpelijk: Amersfoort staat bekend om haar historische charme en haar bruisende centrum. Maar wat is nou écht het leukste om te doen in hier Amersfoort?


Of je nu alle drukte en hectiek wilt ontsnappen en een rustgevende wandeling wilt maken, inspiratie op wilt doen met een goede kop koffie op een idyllisch terrasje, of juist avontuurlijk op stap wil gaan om weer nieuwe energie te krijgen, wij hebben er allemaal aan gedacht. Wij vinden het belangrijk om als Bergteam om een extra stapje (lees: sprong!) te zetten voor onze gasten. Wij delen daarom met liefde alle informatie over Amersfoort en omstreken om je bezoek aan Amersfoort zo onvergetelijk mogelijk te maken.

CityTrip Guide Berghotel Amersfoort

Dé oplossing
Daarom hebben wij de City Trip Guide ontwikkeld: een online, persoonlijke reisgids die je gaat helpen om je bezoek aan Amersfoort compleet te maken!

Als echte Amersfoorters kennen wij de meest verborgen schatten, idyllische plekjes en avontuurlijkste activiteiten die je gezien of gedaan moet hebben. We zijn zelf op pad gegaan om alles voor je te ontdekken en ontrafelen, lees hier meer over op Berghotel On Tour. Wil je meer weten over het Bergteam en haar karakteristieken, klik dan op Welkom Thuis. Leer Amersfoort beter kennen op Ontdek Amersfoort of haar omgeving op Ontdek de Regio. Hapje eten en drinken? Laat je inspireren op Culinair Genieten, of toch liever op sportief avontuur, ga dan naar Fietsen & Wandelen. Of te wel: genoeg te ontdekken!

Sinds een paar weekjes staan de twee, prachtige zuilen in onze lobby, die met smart staan te wachten om jouw te voorzien van alle informatie die je nodig hebt (en meer!).

Voor al uw vragen is onze City Trip Guide tot uw dienst!
Wanneer ga jij ‘m bekijken? Laat ons weten wat je er van vind! Je kunt ons mailen: CityTripGuide@BestWesternAmersfoort.nl – alle feedback en opmerkingen zijn welkom.

Hopelijk tot snel!