De stad

Winkelcentrum Sint Jorisplein

St JorisHet Sint Jorisplein is dé Top Shop voor een dagje funshoppen! Shopping Center Sint Jorisplein vindt je meer dan veertig speciaalzaken op het gebied van mode, accessoires, huisraad, persoonlijke verzorging, delicatessen en nog veel, veel meer. Met regelmaat worden er activiteiten in het winkelcentrum georganiseerd. De winkels zijn open op maandag van 13.00-18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.30-18.00 uur, zaterdag van 9.30-17.00 uur en koopavond op donderdag tot 21.00 uur.

Winkelcentrum Emiclaer

EmiclaerEmiclaer is hét winkelcentrum van de wijken Kattenbroek en Zielhorst in Amersfoort. Zowel voor uw dagelijkse boodschappen als om gezellig te shoppen. Er zijn 76 winkels, waaronder Hema, Albert Heijn, C1000, Douglas en Blokker. Bij winkelcentrum Emiclaer kunt u gratis parkeren in de parkeergarage of op een van de parkeerterreinen. De winkels zijn open op maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00- 18.00 uur, op zaterdag van 9.00- 17.00 uur en koopavond op vrijdag tot 21.00 uur. Een aantal winkels openen hun deuren om 9.30 uur.

Winkelcentrum Binnenstad

Monument Amersfoort De binnenstad van Amersfoort telt meer dan 500 winkels. Cadeau artikelen, muziek, interieur, kleding, boeken, decoratie, kunst, hebbedingetjes … het is er allemaal. Volg de shoproute en laat je verrassen door het kleurrijke winkelaanbod van de Amersfoortse binnenstad. Wie de shoproute volgt komt langs allerlei verschillende winkels. Knusse, grappige, opmerkelijke en bijzondere zaken. Maar ook alle grote winkelketens en merkwinkels op het gebied van mode vind je in de binnenstad van Amersfoort. De meeste winkels zijn doordeweeks geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Donderdag is het koopavond tot 21.00 uur en op maandagochtend zijn de winkels gesloten.

Vanaf nu iedere zondag koopzondag in Amersfoort!

Amersfoort stad Ga voor meer informatie over Amersfoort naar www.locatieamersfoort.nl