Dineren Amersfoort

Dineren in Amersfoort?
Dan bent u bij het Berghotel aan het juiste adres.
Dineren in het Berghotel Amersfoort is een beleving op zich. U kunt op verschillende manieren, op verschillende plaatsen genieten van heerlijke producten. Gemaakt door een gepassioneerde chef-kok en zijn brigade die alles uit een ingrediënt willen halen.

Nog niet genoeg gehad?
Het is mogelijk om een diner te combineren met bijvoorbeeld een overnachting, vergadering of bijeenkomst. Wilt u een feestelijk diner organiseren? In overleg is alles mogelijk! grote of kleine diners, wij verwelkomen u graag. Een romantisch diner voor twee? Wij regelen een opgedekt tafeltje in romantische sfeer zodat uw avond perfect loopt. U hoeft nergens aan te denken, wij regelen het voor u. Wilt u graag een glaasje bubbels bij aanvang van het diner? Wij staan voor u klaar. Wij hebben voor diners of andere maaltijden verschillende arrangementen en leuke concepten. Organiseer een heerlijke familiebrunch of familiediner! Of wat dacht u van een lekkere High Tea of High Wine & Tapas? In de zomer kunt u heerlijk in de natuur eten. Een heerlijke picknick. Klinkt hemels.

Daarnaast kunt u ook fietsen huren en een voedselpakket meenemen voor onderweg. Het is allemaal mogelijk in overleg. Er is van alles te verzinnen rondom een diner. heeft u een idee waarvan u zelf denkt dat het misschien niet mogelijk is? Wij horen het graag en hopelijk kunnen wij het onmogelijke mogelijk maken voor u! er is geen stap te ver voor ons om u gelukkig te maken.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.
Offerte aanvragen? U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.