BLOG #Back 2 business

Flexwerken BerghotelBack 2 Business

De zomervakantie is bijna voorbij en het zakelijke seizoen gaat straks weer van start! Wellicht heeft u al even geleden vakantie gehad of komt uw vakantie er nog aan. Hoe dan ook is het belangrijk om de vakantie sferen mee te nemen om de klap van het echte leven te verzachten. Het Bergteam heeft de gouden tips:

Tropische kiekjes meenemen naar werk

Verzamel uw meest gekke, leuke en mooie vakantiefoto’s en neem ze mee naar het werk! Zo kunt u af en toe even terug denken aan die mooie plek en gelijk een aantal foto’s laten zien aan collega’s.

film-1668918_960_720

 

 

 

 

 

 

Loop een rondje tijdens uw pauze;
Wanneer u terug komt, kunt u weer met een frisse start aan de slag. Het NISB geeft aan dat per dag minimaal 30 minuten beweging nodig is. Misschien loopt u tijdens uw baan al genoeg, maar voor de kantoormedewerkers is deze tip goud waard! Wandelen verminderd stress en is een goede manier om tot nieuwe gesprekken te komen met collega’s. Gelijk een goed moment om vakantie verhalen delen! En niet onbelangrijk, de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht wordt zo verminderd. Ook voelt u weer even de ontspanning, net zoals op vakantie.

 

beard-2365810_960_720

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunchen buiten de deur
Frisse lucht doet wonderen, dus trommel uw (leukste) collega’s op en verplaats jullie dagelijkse lunch naar buiten. Plof neer op een picknickkleed op het dichtstbijzijnde grasveld en geniet van het nazomer zonnetje.

picnic-918754_960_720

 

 

 

 

 

 

 

 


Draai uw favoriete zomer hit

Het laten horen van muziek zorgt ook voor levendigere en meer gedetailleerde herinneringen. Muziek activeert ons brein op plekken waar andere belonende prikkels dat ook doen. Wanneer muziek wordt gebruikt bij het beleven van nieuwe dingen (en dus het aanmaken van nieuwe herinneringen) kan muziek een positief effect hebben op de latere kwaliteit van die herinneringen. Mooie vakantie herinneringen komen dus naar boven bij je favoriete zomerhit! Bron: NPO 3FM

glasses-664078_960_720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga een nachtje weg bij het Berghotel
Een nachtje in een andere omgeving kan wonderen doen om uitgerust te blijven. Waar kan dat beter dan op de groene Amersfoortse Berg? Een frisse comfortabele hotelkamer en een luxe ontbijtbuffet. Boek hier uw kamer.

Berghotel Amersfoort - Comfort Room