Over het Berghotel

Berghotel Amersfoort – al ruim 115 jaar een begrip

Voorheen een landhuis, nu een hotel, gelegen in een bosrijke omgeving. Dus bent u toe aan rust, wilt u er gewoon even lekker tussen uit of wilt u vergaderen in een bosrijke omgeving? Bij het Berghotel kan het allemaal! Van trouwen tot vergaderen, van wandelen tot feesten en van culinair dineren tot fietsen. Het bruisende centrum is te vinden op slechts loopafstand. Wanneer u benieuwd bent naar het centrum van Amersfoort, klik dan op Amersfoort. Het hotel beschikt over een restaurant en bar, maar heeft ook zalen beschikbaar voor iedere privé aangelegenheid. Wanneer de zon tevoorschijn komt, kunt u daar lekker van komen genieten op ons terras onder het genot van een natje en een droogje. Heeft u tijdens uw verblijf behoefte aan sport en beweging, dan kunt u zich uitleven in onze fitnessruimte. Als u erop uit wilt trekken en onze mooie bosrijke omgeving wilt ontdekken, kunt u ook fietsen bij ons huren.

overnachten in het Berghotel

Het hotel beschikt over vier verschillende soorten hotelkamers, maar elke kamer biedt u comfort en luxe. Daarnaast hebben we zelfs een speciale bruidssuite! Eventueel bieden we ook mogelijkheden voor langere verblijven. Indien u hierover meer informatie wilt, kijk dan bij Longstay. Voor optimaal genieten of totale ontspanning bent u bij het Berghotel aan het juiste adres! Ons hotel beschikt over alles wat u nodig heeft voor een prettige overnachting. Het hotel heeft 88 modern ingerichte hotelkamers, met gratis draadloos internet en wij hanteren géén toeristenbelasting.

Arrangementen

Het Berghotel beschikt over verschillende aantrekkelijke arrangementen. Voor zowel uw verblijf in het hotel als eten in het restaurant en vergaderen in de vergaderzalen. Bekijk ook onze hotel, restaurant of vergaderarrangementen.