Berghotel On Tour: Kunsthal KAdE

IMG_20180502_123229Mirthe bij Kunsthal KAdE

Eens in de paar weken gaan medewerkers van het Berghotel als goede vrienden van VVV Amersfoort on tour. De mooiste plekjes van Amersfoort worden bezocht en beoordeeld met het strenge doch rechtvaardige oog van het Bergteam. Zo laten we zien hoe iedere activiteit voor een bezoeker zoals jij kan zijn.

Begin mei was het weer zo ver; Mirthe van de Marketing (en reserveringen) heeft een bezoek gebracht aan de Kunsthal KAdE. Ook met de CityCard van Amersfoort kun je een bezoek brengen aan de Kunsthal. Mirthe heeft de expositie ‘Tell Freedom, 15 South African Artists’  bekeken. Deze expositie is onlangs afgelopen, maar geeft een mooi beeld weer van wat de kunsthal te bieden heeft.

 

De ervaring van Mirthe bij Kunsthal KAdE

Hi, ik ben Mirthe en ik doe voornamelijk de Marketing bij het Berghotel. Een werkplek vol uitdaging, gezelligheid en creativiteit. Ik doe dit met veel plezier! Deel daarvan is ook de Berghotel On Tour activiteiten. Het blijft hartstikke leuk om te doen. Ik houd van de stad Amersfoort. Een warme, gezellige, bruisende stad die je blijft verbazen. Ook bij Kunsthal KAdE kijk ik graag mijn ogen uit. Kunsthal KAdE is een kleurrijke locatie met  themagebonden exposities. Het bijzondere is dat de expositie vaak prachtige verhalen vertellen, soms met veel emotie maar ook met kracht. Deze hal heeft écht voor ieder iets. Beeldende kunst, dichtkunst, schilderkunst, videografie en fotografie, muziek en licht. In één woord; adembenemend. Zelf al spreekt de expositie thematisch niet aan, ben je nog overdonderd door de vele uitingen die zich voor doen. Ook is de kunsthal interactief gericht. Zo kun je je eigen mening over de standpunten bijdragen en kan je zelf kunst maken. Voor alle kunstliefhebbers is hier aandacht besteed aan de expositie. Daarom is Kunsthal KAdE: Berghotel Approved!


 Foto’s van de ervaring van Mirthe