Berghotel On Tour: Mirakels

fh151213-2627-bewerkt-crop-u1638Mirakels Amersfoort
Loop in de voetsporen van piet mondriaan

Onze Bergtoppers gaan alle evenementen af om onze gasten een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wat Amersfoort te bieden heeft. Deze keer? Mirakels! Het thema was dit jaar uiteraard: Mondriaan.

Amersfoort is een stad vol verhalen. Binnen de eeuwenoude stadspoorten speelden zich wonderlijke, spannende en ijzingwekkende taferelen af. Pelgrims, schurken en vreemde snuiters bevolkten de straten, stegen en pleinen. Beroemde kunstenaars, bestuurders en helden gaven de stad kleur, naam en faam. Mirakels Amersfoort brengt die verhalen op een unieke manier tot leven.

Het was een spectaculaire ervaring met magische momenten. Door de oude straatjes, de sfeervolle muziek en de kleurrijke projecties hing er een bijzondere sfeer. De acteurs slepen je mee in hun verhaal en laten je alles van de moderne stad vergeten. De tijd lijkt even stil te staan. Bekijk de beelden van onze preview en laat je verleiden om Mirakels met eigen ogen te bewonderen.

 

 

Mirakels bezoeken 

Mirakels Amersfoort vindt plaats op 26 t/m 30 december 2017 en 2 t/m 6 januari 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website, VVV Amersfoort en uiteraard ook bij de receptie van het Berghotel.