Berghotel On Tour: Museum Flehite!

Kirsten-Judith-BOT3Berghotel On Tour: Museum Flehite!

Elke maand gaan collega’s van het Bergteam als echte Amersfoort ambassadeurs on tour, om Amersfoort en haar verborgen schatten te ontdekken! We gaan opzoek naar de mooiste plekjes en meest bijzondere activiteiten om de schoonheid van Amersfoort bekend(er) te maken… Zo kunnen we onze gasten – uit eigen ervaring – vertellen wat er allemaal te beleven valt in Amersfoort!

Afgelopen woensdag was het de beurt aan Kirsten (Servicemedewerkster Reserveringen) en Judith (Rooms division manager)! Zij namen een bezoekje aan het Museum Flehite, wat onderdeel uitmaakt van de deelnemende activiteiten van de Amersfoortse CityCard.
Benieuwd wat ze er van vonden? Lees hieronder hun ervaring!
mm


Judith’s bezoek aan het Museum FlehiteKirsten-Judith-BOT2

“Hallo! Mijn naam is Judith en ik werk als Rooms division manager bij het Berghotel Amersfoort. Dit doe ik al jaren met veel plezier!
Vandaag ging ik samen met een collega on tour: naar het Museum Flehite in Amersfoort. Als cultuurbarbaar naar het museum was vandaag best even een uitdaging. Gelukkig was ik in goed gezelschap waardoor er al veel lol was bij vertrek vanaf de Berg. Al heel wat jaren werk in in Amersfoort, maar dit was toch mijn eerste bezoek aan museum Flehite.
Het is een hele leuke ervaring geworden waarbij ik verrast werd door de veelzijdigheid van de exposities waardoor het voor een breed publiek aantrekkelijk is.
Zelfs aan de kinderen is gedacht: er is een speciale route met kijkvenstertjes!
Kortom, een leuke activiteit als onderdeel van de CityCard!”


Kirsten’s bezoek aan Museum Flehite 20180313_120903

“Aangenaam! Mijn naam is Kirsten en ik werk als Servicemedewerkster Reserveringen bij het Berghotel Amersfoort. Vandaag was mijn 1e Berghotel on Tour: Museum Flehite stond op het programma!
Een mooi museum in een prachtig pand, midden in het centrum van Amersfoort. Zeker op fietsafstand van het Berghotel, maar ook met de auto zijn er diverse parkeergelegenheden in de buurt. Flehite is een mooi museum met diverse tentoonstellingen, waarbij er veel ruimte is voor de geschiedenis van Amersfoort. Leuk om de verhalen over de Amersfoortse Kei, Johan van Oldebarnevelt en Museum Flehite te lezen in een soort van stripverhaal. Zelfs de originele Amersfoorter kan hier nog genoeg over de stad ontdekken! Het museum is geschikt voor alle leeftijden, alleen met kleine kinderen zou ik het niet aanraden. Maar zeker leuk om een keer te bezoeken!”


 Kiekjes van het Museum Flehite

 

Benieuwd naar onze volgende Berghotel On Tour activiteit? Houdt onze social media goed in de gaten en wie weet… kom je ons nog wel eens tegen in het mooie Amersfoort!

Zie hier de website van Museum Flehite.