Bergparty

Bergparty opent zakenseizoen met 5 sterren

Bergparty Berghotel AmersfoortRuim 240 gasten, twee sprekers en een stralende zon maakten de 11e editie van de Bergparty een onvergetelijk evenement. Niet voor niets waardeerde het Algemeen Dagblad het evenement met vijf sterren. In de zalen en op het terras mochten de organisatoren –Regardz Berghotel, VBC Notarissen, ABN AMRO en ABN AMRO MeesPierson- ondernemers en managers en hun partners verwelkomen op de traditionele opening van het Amersfoortse zakenseizoen.

Gastpreker Frank de Reij, voorzitter raad van bestuur van het Meander Medisch Centrum vertelde over medisch ondernemerschap en de vele ontwikkelingen waar zijn organisatie voor staat. Wethouder Pim van den Berg combineert de portefeuille Cultuur met besef van de noodzaak van een gezond economisch klimaat en deelde zijn visie over de verbondenheid van beide.

In duizend-en-één geanimeerde gesprekken ontmoetten de gasten elkaar na de zomerluwte, werden nieuwe initiatieven bedacht en bestaande zakelijke contacten bevestigd. Tot aan het vallen van de avond kwamen op deze wijze ondernemerschap, inspiratie en vriendschap samen. En dat is het doel van de Bergparty.

We danken alle aanwezigen voor hun komst!