Blog: Avonturen uit het Berghotel

Boek

Avonturen uit het Berghotel

 

Iedere dag opnieuw zijn wij bezig om het onze gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Een verblijf bij ons moet voelen alsof u thuis slaapt. U vraagt, wij draaien! Niet is ons te gek. Toch zijn sommige verzoekjes van gasten iets vreemder dan de andere..

Natuurlijk delen wij deze ervaringen graag met u:

 

 

1) Pas getrouwd

Onze bruidssuite is de perfecte plek om uw huwelijksnacht door te brengen. Een lekker ruim bed, mooi balkon, veel ruimte en een groot bubbelbad. En dat bubbelbad kan natuurlijk met water worden gevuld, maar toen wij het verzoek kregen om deze met prosecco te vullen, keken wij wel een beetje raar op. Maar, uiteraard was dit geen enkel probleem voor ons. Wel hebben wij even contact moeten leggen met onze wijnleverancier om wat extra doosjes prosecco langs te brengen!

Wel een prijzige huwelijksnacht!!

 

2) Dubbel gebakken eitje

De uitsmijter, een van Nederlands bekendste lunchgerechten. Uiteraard is deze ook in ons restaurant verkrijgbaar. En de vraag of we hem dubbelom willen bakken is ook niet zo’n gekke vraag. Enkele maanden geleden was er een gast die zijn uitsmijter ook graag aan de zijkanten gebakken wilde hebben… Raar maar waar! Onze chef-kok heeft even moeten puzzelen maar het was een prachtig eitje geworden!

 

3) Drank&drugs

Uiteraard voorzien wij uw kamer graag van de nodige drankjes en hapjes voordat u aankomt. U hoeft het maar te vragen! Echter de vraag of wij 2 flessen Beluga Noble wodka en een paar XTC pillen op een kamer wilde leggen voor aankomst van een gast, daar moesten wij even over nadenken. De wodka hebben we neergezet, aan het andere verzoek hebben we helaas niet kunnen voldoen.

 

4) Leenauto

Als je met de taxi van Schiphol naar het hotel wordt gebracht ben je natuurlijk niet zo heel mobiel. Deze Amerikaanse gast wil wel graag de rest van Nederland zien, en dat graag met enige klasse. Daarom kwam de vraag of wij even een Ferrari wilde reserveren voor meneer.

Tot uw dienst!

 

5) Uitzicht

Vanaf onze 5e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over Amersfoort. Met mooi weer ziet u zelfs Utrecht en Ede liggen! Maar deze hoogte nodigt ook uit voor wat meer avontuur. Een gast vroeg ons of er een mogelijkheid was om te abseilen van onze toren. Na wat telefoontjes heen en weer hebben wij dit voor meneer kunnen regelen!

 

U ziet het, wij kunnen en willen alles doen om uw verblijf nog aangenamer te maken. U hoeft het maar te vragen!

 

Het voelt een beetje als thuis komen … in het hotel waar u geweest moet zijn!