Just married! @ Berghotel Amersfoort

Wedding bloemen“Yes, I do!”


Just married!
Trouwen: één van de mooiste dagen in je leven. Bij het Berghotel maken we maar al te graag deel uit van deze magische dag. Wanneer twee mensen samen komen om de liefde te vieren, willen wij ze daar alle ruimte voor geven en zetten met liefde nét dat extra stapje voor ons bruidspaar.
Op 14 augustus 2017 mochten we weer deel uitmaken van zo’n sprookjesachtige dag!

Rond 16:00 konden we de eerste gasten met een glimlach ontvangen, waar even later ook het prachtige bruidspaar binnen kwam lopen. Na een feestelijke champagnetoren en heerlijke bruidstaart kon het bruidspaar nog van de zon genieten op ons fijne terras. Daarna mochten het bruidspaar en de gasten  aanschuiven voor een culinair diner van onze keukenbrigade, wat met veel liefde is gemaakt. Wel zo toepasselijk!
Om de dag goed af te sluiten werd er gezellig een drankje en hapje genuttigd, waarna het bruidspaar als kers op de taart overnachtte in onze romantische bruidssuite. Maar daar stopte het niet: De volgende ochtend was er een uitgebreid ontbijt buffet, waar het net getrouwde paar en haar gezelschap van konden (na)genieten. Na het uitzwaaien van het bruidspaar, kregen we al meteen zin in de volgende bruiloft! Wellicht die van jullie?

Hieronder een sfeerimpressie van onze locatie op de dag zelf, in pretty pink. Lijkt dit u ook wat? Of wilt u liever iets totaal anders?
Alles kan: wij denken graag met u mee om van uw bijzondere dag een onvergetelijke dag te maken.
U kunt ons bereiken op 033 422 4222, of op welkom@bestwesternamersfoort.nl.

Tot de volgende bruiloft!

- Team Berghotel

Ps. Wist u dat we mee doen aan de Open TopTrouwLocatie Route op 26 november 2017? Vanaf 11:00 uur zijn jullie als bruidsparen van harte welkom om ons mooie hotel te bewonderen en vertellen we jullie graag meer over het gemak van alles onder één dak hebben tijdens je bruiloft. Van een bijzondere receptie, verrassend culinair diner, onvergetelijke feestavond tot romantische huwelijksnacht.
Zien we jullie dan?

trouwen