Blog: Onze drie redenen voor een weekendje Berghotel Amersfoort!

 amersfoortWij vinden dat u een keer in het Berghotel geweest moet zijn! Maar waarom?


Hierbij onze drie belangrijkste redenen waarom u een weekendje Berghotel in Amersfoort in uw agenda moet zetten (al helemaal nu het zomer is!):

 1. Cultuur & culinair
Al is het alleen al om Amersfoort te verkennen en ontdekken. Wie u ook bent en wat voor soort weekendje weg het ook mag zijn, Amersfoort is voor iedereen een bijzondere stad. Van de meest historische, monumentale gebouwen tot moderne kunstwerken en een bruisende binnenstad waar u zich nooit zult vervelen. En als dat nog niet genoeg is, verwelkomen wij u graag na een dagje Amersfoort in ons restaurant zodat wij u culinair kunnen verrassen.

2. Sportief & uitrusten
Van fitnessen in onze fitnessruimte, tot relaxed op ons zonne-terras uitrusten met een welverdiende Gin Tonic: het kan allemaal. Of van sportief fietsen en/of hardlopen in onze bosrijke omgeving, tot een goed gesprek met één van onze collega’s; gewoon omdat het kan. Tenslotte sluit u de dag pas écht goed af in één van onze 88 comfortabele hotelkamers – want dat ligt wel zo lekker!

3. Ideaal voor het hele gezin, samen of alleen
Voor zowel de zakelijke reiziger zijn onze flex werkplekken ideaal, maar ook voor u en uw partner of voor het hele gezin is er genoeg te doen in de omgeving én in het hotel. Toe aan een weekendje weg maar u weet niet wat u moet doen? Als ambassadeurs van Amersfoort helpen u graag verder met alle mogelijke activiteiten in Amersfoort: wij beloven u dat u zich nooit zult vervelen!

Hebben we u kunnen overtuigen? Laat het ons weten!
Via 033 – 422 4222, of welkom@bestwesternamersfoort.nl helpen Franciska en Kirsten u maar al te graag.
Hopelijk tot snel!

- Bergteam

Voor meer activiteiten in Amersfoort, bekijk hier de VVV Amersfoort website.