#BLOG: Valentijn

pexels-photo-196664Valentine’s day 

Valentijnsdag; het is alweer bijna zover en wordt door velen gezien als een commercieel feest waar iedereen ineens extra zijn of haar best gaat doen voor hun lief. Het liefdesfeest is voor sommigen in een negatief daglicht komen te staan. Misschien terecht, misschien ook niet. Het Bergteam is van mening dat je elke situatie zo positief kan maken als je zelf wil. Zo kan je Valentijnsdag zien als iets overbodigs, maar ook als een mooie manier om iemand in het zonnetje te zetten! Het is als Moederdag, maar dan voor je partner. En zij verdienen het toch om zich weer even helemaal speciaal te voelen? Dat vinden wij nou ook. Maar dan moet je nog een manier vinden om je liefde te laten blijken. Hartensnoepjes, hartenkussens, die zijn altijd leuk, maar wil je dit keer echt iets origineels? Dan hebben wij een aantal tips voor een cadeau waarmee je altijd goed zit!

Doe het zelf
Een zelfgemaakt cadeau zegt zoveel! Het geeft aan dat je moeite hebt gedaan, tijd hebt genomen om iets te geven wat écht van jou is! Gebruik hiervoor je kwaliteiten. Kan je goed timmeren? Bouw iets moois voor haar. Kan je goed breien? Maak een gave sjaal voor hem. Zo laat je weer even zien dat je echt veel om die persoon geeft. ❤

kaartje

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf een persoonlijke kaart
Ja, deze is niet zo origineel, maar kan echt niet missen! Een kaart met jouw woorden, die door jouw handen geschreven zijn. Je hoeft echt niet te dichten als Shakespear, maar met een simpele ‘ik houd van je’ kom je er niet meer vanaf. Schrijf in de kaart wat je mooi vind aan je partner, waarvoor je dankbaar bent en waar je nooit meer zonder kan. Dit zijn dingen die niet genoeg gezegd kunnen worden.

roos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeg het met bloemen
Stel een boeket samen voor jouw Valentijn. Zelfs voor degene die een hekel heeft aan romantiek, is een bos prachtige bloemen altijd een goede zet. Check wel even of je geen hyacinten geeft aan je allergische vriendin. Je hoeft niet eens persé naar de bloemist; je kan ook zelf een mooi bosje bloemetjes in de weide plukken. (ontwijk dan wel de brandnetels, je moet tenslotte nog handjes vasthouden)

picked flowers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap uit je comfort zone
Echte liefde is toch wel iets doen, wat je met je vrienden/vriendinnen nóóit zou doen. Houdt hij van kamperen in het bos? Dan gaan jullie samen kamperen in het bos. Ben jij een hartig persoon maar houdt zij enorm van chocolade en zoetigheid? Ga samen High Tea-en (bijvoorbeeld bij Brasserie Berghotel ;) ) en eet je voor één keer misselijk omdat zij zo geniet van het samenzijn tussen ál die heerlijke zoetigheden. Geen zorgen, je kan ook gewoon een biertje met bitterballen bestellen.

surprise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surprise!
Wil je nou echt een verrassingseffect creëren? Bij het Berghotel vieren we de hele maand Valentijn! Een Berg Liefde, kun je wel zeggen. Zo kan je een week voor 14 februari komen, maar ook twee weken daarna. Je partner verwacht nooit dat je dan van een ‘In Vuur en Vlam’ sharing dinner zal gaan genieten!

 

Arrangement bekijken