#BLOG Green Key

Doe maar duurzaam!

duurzaamElke eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag.
Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in de politiek.
Ook het Berghotel heeft een hoop ideeën om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn.
Zo zijn wij druk bezig om ons Green Key certificaat te behalen. Benieuwd naar hoe wij dit doen? Lees verder in deze blog!


Het Bergteam stelt voor: team Green Key!green key
Bestaande uit onze collega’s Ralf, Bert en Gerrit. Zij zorgen er samen voor dat elke afdeling van het hotel zo duurzaam mogelijk te werk gaat.
Het Green Key programma wordt beheerd door de Foundation for Environmental Education in Denemarken en in Nederland uitgevoerd door Stichting KMVK. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Bron: Greenkey.nl

“Een beter milieu begint bij jezelf! Het is eigenlijk heel simpel en alle kleine beetjes helpen.” – Bert


 

Onze lobby is voorzien van alle gemakken. U kunt hier heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie, thee of fruitwater in een biologisch afbreekbare kartonnen beker. Het Berghotel is gevestigd op een prachtige groene locatie. In de toekomst zijn er plannen om tussen de groene natuur vogelhuisjes op te hangen en insectenhotels te plaatsen! Ook willen het iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzaam bezig te zijn, daarom kunt u gebruik maken van onze fietsenverhuur service. Daarnaast hebben wij ook oplaadpunten voor e-bikes en elektrische auto’s. Door bewust om te gaan met water en energie hopen wij zo snel mogelijk een gouden Green Key certificaat te behalen en tot die tijd blijven wij natuurlijk zo duurzaam mogelijk te werk gaan.

“Duurzaam is geen begrip maar een mindset!” – Ralf