Een Berg Liefde

BHA loveArrangement – Een Berg Liefde

•  Een overnachting in een van onze comfort kamers met een tintje liefde. •  Een uitgebreid ontbijtbuffet in stijl •  Brochure met speciale Valentijns activiteiten in AMORsfoort •  In Vuur en Vlam Diner met Love Battle!

Boek nu

 

februari – love maand

Cupido’s pijlen worden weer vol passie afgevuurd en de liefde hangt duidelijk in de lucht. Je staat klaar om je lief te verrassen of je geheime liefde eindelijk mee uit te vragen en dan … moeten ze gewoon werken. Waarom is Valentijn dan ook maar één dag in het jaar? Dit pijnlijke vooruitzicht kan het Bergteam niet over haar hart verkrijgen.

Daarom is bij het Berghotel de hele maand februari: Love Maand! U kunt deze maand genieten van een speciaal Valentijns Arrangement.

Diner

In Vuur en Vlam Diner – Sharing dinner € 34,50 Proeverij van 3 kleine gerechtjes per gang om samen te delen. Iedere gang kan ook los besteld worden.

afbeeldingen-liefdes-hartjes-plaatjes-liefde-23-simpel-rood-liefdes-hartje

Cupido – Voorgerechten € 12,50 Soepje van gepofte paprika Huis gerookte runderlende Ceviche van botervis met avocado

afbeeldingen-liefdes-hartjes-plaatjes-liefde-23-simpel-rood-liefdes-hartje

Liefde gaat door de maag – Hoofdgerechten  € 21,50 Skrei met choccia biet “Hart”ige paddenstoelen tompouce Speenvarken met Pink lady appel compote

afbeeldingen-liefdes-hartjes-plaatjes-liefde-23-simpel-rood-liefdes-hartje

In’ Vuur en Vlam – Desserts  € 8,50 Bonbon van witte chocolade Mango ijs Baci de Alassio

Love Battle BoxheartHoeveel weet jij van je partner? Met het In Vuur en Vlam Diner geven we jou de keuze om mee te doen aan de Love Battle. Een korte quiz over jou en jouw partner. Geen zorgen, van ons geen oordeel, het is puur voor de fun. Natuurlijk vinden we het wel heel knap als alles goed is geraden. In dat geval krijgt iedere winnaar van onze Love Butler een speciale Love Cocktail …

LOVE PACKAGE

De ultieme Valentijnsdag beleven met jouw partner? Dan is de Love Package een geweldige manier om met je partner te genieten. De Love Package bevat hangop met vers liefdes fruit, huisgemaakte bonbons en een fles prosecco.

Love Package

Aanzoek op de Berg

Ben jij van plan je partner ten huwelijk te vragen op 14 februari tijdens ons In Vuur en Vlam Diner? Laat het ons weten, dan maken we van uw aanzoek een heus sprookje. Omdat wij getuige mogen zijn van dit bijzondere moment, krijgt u van ons een magisch verlovingscadeau; een overnachting in onze bruidssuite cadeau! (misschien wel de huwelijksnacht…?)

proposal