Valentijn op de Berg – een Berg Liefde

Een Berg Liefde (3)

Cupido’s pijlen worden weer vol passie afgevuurd en de Berg ziet roze van geluk. Daarom is bij het Berghotel de hele maand februari: maand van de liefde. U kunt deze maand genieten van een Berg Liefde. Boek het Valentijnsarrangement of schuif aan bij het Valentijnsdiner. Het In Vuur en Vlam Diner is een sharing dinner waarbij je samen geniet van een romantisch diner. De hele maand van de liefde biedt het Berghotel het romantische hotel arrangement aan: Een Berg Liefde.

Arrangement – € 159 voor twee personen

•  Een overnachting in een van onze deluxe kamers met een tintje liefde. •  Een uitgebreid ontbijtbuffet met romantische elementen •  Brochure met speciale Valentijnsactiviteiten in AMORsfoort •  In Vuur en Vlam diner met optionele date activiteiten

Een Berg Liefde Boeken

In Vuur en Vlam diner

Voorgerecht Proeverij van huisgerookte zalm, rundercarpaccio, avocado en een soepje van gerookte gele tomaten.

afbeeldingen-liefdes-hartjes-plaatjes-liefde-23-simpel-rood-liefdes-hartje

Hoofdgerecht Côte de Boeuf aan tafel gesneden met Chimichurri, mousseline van zoete aardappel en seizoensgroenten

afbeeldingen-liefdes-hartjes-plaatjes-liefde-23-simpel-rood-liefdes-hartje

Dessert Parade van Mascarpone, lavacake, cheesecake en frambozensorbetijs

Meer liefde op de Berg

Naast het arrangement zijn er nog meer elementen die februari een romantische twist geven! Smul bijvoorbeeld samen van het Valentijnsgebakje of geniet van de Love Cocktail! Op 14 februari is er voor alle stelletjes een leuk presentje.

Aanzoek op de Berg

Ben jij van plan je partner ten huwelijk te vragen op 14 februari tijdens ons ‘In Vuur en Vlam’ Diner? Laat het ons van te voren weten, dan maken we van uw aanzoek een heus sprookje. Omdat wij getuige mogen zijn van dit bijzondere moment, krijgt u van ons een magisch verlovingscadeau; een overnachting in onze bruidssuite cadeau! (misschien wel de huwelijksnacht…?)

proposal

Reserveren

Een Berg Liefde Boeken