Faciliteiten Bereikbaarheid en Vervoer

Auto
Op de A28 neemt u de afslag Amersfoort-Zuid, Dierenpark Amersfoort aanhouden, op de grote Stichtse Rontonde neemt u de afslag Amersfoort. Na +/- 700m ziet u het Berghotel aan de Linkerzijde. Bekijk hier onze routekaart.

Fietsen
Wij verhuren fietsen voor € 11,- per dag en e-bikes voor € 24,- per dag. Ook kunt u natuurlijk uw eigen fietsen meenemen. U kunt uw fiets in de buiten fietsenstalling voor het hotel of in het souterrain plaatsen. Het souterrain gaat ’s avonds op slot.

Parkeerterrein
Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van een van onze 120 parkeerplaatsen. Daarnaast heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Trein en bus
Het dichtstbijzijnde station is Amersfoort Centraal. Vanaf hier neemt u bus 56 richting Wijk bij Duurstede, lijn 19 (stadbus) of lijn 9 richting Eemgaarde. Uitstappen bij halte Vondellaan. Vanaf daar is het nog een kleine 5 minuten lopen.

Taxi
Dagelijks staat er tussen 08:00 uur en 10:00 uur ‘s ochtends een taxi voor u klaar op de taxiparkeerplek in Amersfoort. Een ritje naar het hotel kost € 5,00 p.p. en wordt verzorgd door Taxi Boute.

Vliegveld
Vliegveld Schiphol ligt op ongeveer 45 minuten rijafstand van het hotel.
Vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt op ongeveer 55 minuten rijafstand.