Faciliteiten Hotel en Restaurant

Hotelkamers
Het hotel biedt verschillende kamer types aan. Comfort kamers, Deluxe Twin en de Superior kamers. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid kunt u telefonisch, per mail of persoonlijk terecht bij de receptie.

Bruidssuite
Het hotel heeft een prachtige bruidssuite die is voorzien van een kingsizebed, jacuzzi, aparte douche en balkon. Voor informatie, prijzen en beschikbaarheid kunt u telefonisch, per mail of persoonlijk terecht bij de hotelreceptie.

Restaurant
Het restaurant is maandag tot en met donderdag geopend van 8:00-22:00 uur voor lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 08:00-21:00 uur

Bar
In onze gezellige restaurantbar kunt u dagelijks van 8:00 – 23:00 terecht voor een hapje en een drankje.

Terras
Op ons grote terras kunt u ‘s zomers heerlijk genieten van een hapje of drankje.

Tuin
Het hotel beschikt over een prachtige monumentale tuin. Deze kan gebruikt worden voor feesten, partijen en bruiloften.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan. Blinde geleide honden zijn wel toegestaan. Dit moet wel duidelijk worden aangegeven bij de reservering.

Wifi
Het gehele hotel is voorzien van gratis wifi internet. Verbind met netwerk “Regardz” en log in met inlognaam: “gast” en wachtwoord: “free-wifi”

Mindervaliden
Het hotel is rolstoel toegankelijk, voorzien van een minder valide toilet, minder valide parkeerplaatsen en een minder valide kamer.

Fitnessruimte
Onze fitnessruimte is geopend van 07:00 ’s ochtends tot 23:00 ‘s avonds en biedt verschillende apparaten zoals een fiets, een cross trainer en een roeimachine. Gasten mogen gebruik maken van de fitnessruimte.

Parkeerterrein
Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van een van onze 120 parkeerplaatsen. Daarnaast heeft het hotel twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.