Faciliteiten Ontmoeten en Vergaderen

Ons pand, met 16 multifunctionele zalen en een restaurant met een buitengewoon goede keuken, is ruim en van alle gemakken voorzien. Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw bijeenkomst. Wat kunt u van ons verwachten? Uw gastheer of gastvrouw is u gedurende uw bijeenkomst van dienst. Hij/zij is uw aanspreekpunt en zorgt ervoor dat uw bijeenkomst op rolletjes verloopt.

Condoleance
Berghotel is een sfeervolle locatie; de gastvrije entree en de warme inrichting zorgen ervoor dat u zich snel op uw gemak zult voelen. Ook in moeilijke dagen biedt het Berghotel u de ruimte voor een vertrouwd samenzijn. Wij staan ervoor om onze gasten te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op belangrijke zaken! Lees meer.

Mijlpalen vieren
Ben jij bijna 25 jaar getrouwd, alweer 10 jaar in dienst, wordt je familielid 80 jaar of heb je een andere mooie mijlpaal te vieren? Denk eens aan onze kroonkamer of Van Campezaal! Ruimtes die perfect om te toveren zijn voor de speciale persoon in kwestie. Met zijn of haar favoriete gebak en ballonnen in de lievelingskleur kunnen we alles zo persoonlijk maken als gewenst is!

Beurs
Als onze zalen 2 t/m 8 aan elkaar worden gekoppeld, is het mogelijk om een kleine beurs in het Berghotel te organiseren.

Zalen
In het hotel zijn 16 multifunctionele zalen aanwezig. Wij hebben plaats voor gezelschappen tot 170 personen. Een aantal zalen zijn recent gerenoveerd. Zo is er een zaal voor ieder wat wils. Ruimtelijk, rustig en aan te passen naar wens van de trainer of docent.

Notuleerservice
Tijdens uw vergadering is een correcte, goede notulen zeer essentieel. Regardz is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Notuleerservice Nederland om dit voor u nog makkelijker te maken.

Offerte aanvragen?
U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op via 033 – 422 42 22, welkom@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier.