Faciliteiten

Faciliteiten

BEST WESTERN PLUS Berghotel Amersfoort biedt vele faciliteiten zoals een restaurant, terras, fitnessruimte, vergaderzalen, een bar en 88 moderne gerenoveerde hotelkamers. Hieronder treft u een overzicht van alle faciliteiten:

Auto

Op de A28 neemt u de afslag Amersfoort-Zuid, Dierenpark Amersfoort aanhouden, op de grote Stichtse Rontonde neemt u de afslag Amersfoort. Na +/- 700m ziet u het Berghotel aan de Linkerzijde. Bekijk hier onze routekaart.

Bar

In onze gezellige restaurantbar kunt u dagelijks van 8:00 – 23:00 terecht voor een hapje en een drankje.

Beurs

Als onze zalen 2 t/m 8 aan elkaar worden gekoppeld, is het mogelijk om een kleine beurs in het Berghotel te organiseren.

Bijzondere locatie

In Amersfoort zijn er verschillende musea te bezoeken. Ook heeft Amersfoort een historische binnenstad met diverse monumenten.

Bioscoop

In het centrum van Amersfoort vindt u de JT bioscoop en de Pathé bioscoop. Voor informatie over films die draaien kunt u bij de hotelreceptie terecht.

Bos Tegenover het hotel bevindt zich een gedeelte van het Amersfoortse bos genaamd “klein Zwitserland”. Dit stuk bos is goed voor een kleine wandeling en is een mooie hardlooproute. Tevens bevindt Amersfoort zich aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Bruidssuite

Het hotel heeft een prachtige bruidssuite die is voorzien van een kingsizebed, jaccuzi, aparte douche en balkon. Voor informatie, prijzen en beschikbaarheid kunt u telefonisch, per mail of persoonlijk terecht bij de hotelreceptie.

Bus

Vanaf station Amersfoort neemt u bus 56 richting Wijk bij Duurstede, lijn 19 (stadbus) of lijn 9 richting Leusderkwartier. Uitstappen bij ziekenhuis Meander Medisch centrum De Lichtenberg, halte Vondellaan . Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Fietsenstalling

U kunt uw fiets in de buiten fietsenstalling voor het hotel of in het souterrain plaatsen. Het souterrain gaat ’s avonds op slot.

Fitnessruimte

Onze fitnessruimte is geopend van 07:00u ’s ochtends tot 23:00u ‘s avonds en biedt verschillende apparaten zoals een fiets, een cross trainer en een roeimachine. Gasten mogen gebruik maken van de fitnessruimte

Hotelkamers

Het hotel biedt verschillende kamer types aan. Comfort kamers, Deluxe Twin en de Superior kamers. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid kunt u telefonisch, per mail of persoonlijk terecht bij de receptie.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Mindervalide

Het hotel is rolstoel toegankelijk, voorzien van een minder valide toilet, minder valide parkeerplaatsen en een minder valide kamer.

Parkeerterrein

Gratis parkeerterrein voor max. 120 auto’s.

Recreatie buiten

Amersfoort is een mooie stad aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, heerlijk om te fietsen en/of wandelen. Liever de fiets niet meenemen? Wij verhuren fietsen voor €9,50 per dag en beschikken over de mooiste fietsroutes.

Restaurant

Het restaurant is maandag tot en met donderdag geopend van 8:00-22:00 uur voor lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 08:00-21:00 uur

Snelweg

De A28 bevindt zich op 5 minuten rij afstand van het hotel. Vanaf deze snelweg kunt u direct richting Utrecht of Zwolle en via knooppunt Hoevelaken naar de A1 richting Amsterdam of Apeldoorn.

Sportfaciliteit buiten

Tegenover het hotel bevindt zich een klein wandelbos. Dit is een aanbevolen hardlooproute.

Stad

Het centrum van Amersfoort bevindt zich op ongeveer 20 minuten loopafstand. Met de fiets is het ongeveer 10 minuten, maar houdt u wel rekening met de terugweg, die heuvelopwaarts loopt.

Taxi

Dagelijks staat er tussen 08:00 uur en 10:00 uur ‘s ochtends een taxi voor u klaar op de taxiparkeerplek in Amersfoort. Een ritje naar het hotel kost € 5,00 p.p. en wordt verzorgd door Taxi Boute.

Terras

Op ons grote terras kunt u ‘s zomers heerlijk genieten van een hapje of drankje.

Trein

Het dichtstbijzijnde station is Amersfoort Centraal. Vanaf hier neemt u bus 56 richting Wijk bij Duurstede, lijn 19 stadbus of lijn 9 richting Leusderkwartier. Uitstappen bij halte Meander Medisch centrum, ziekenhuis het Lichtenberg. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Tuin

Het hotel beschikt over een prachtige monumentale tuin. Deze kan gebruikt worden voor feesten, partijen en bruiloften.

Vliegveld

Vliegveld Schiphol ligt op ongeveer 45 minuten rijafstand van het hotel.

Wifi

Het gehele hotel is voorzien van gratis wifi internet. Hier is geen inlogcode voor nodig.

Zalen

In het hotel zijn 16 multifunctionele zalen aanwezig. Wij hebben plaats voor gezelschappen tot 120 personen.

Offerte aanvragen?

U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op via 033 – 422 42 22, info@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier.