Fotogalerij

Ferrari Herfstrit 2018Ferrari HerfstRit 2018

De Ferrari Herfstrit van 2018 was weer een cadeau voor het oog. Liefhebbers zijn in de ban van de prachtige exemplaren! Gierende banden, glimmende motorkappen en trotse bestuurders. Het was weer een spektakel en we kijken uit naar de volgende editie! Bekijk de foto’s en video in deze galerij.

Meer foto’s


 

buurt bbq 006Buurt BBQ 2018

De tweede editie van de Buurt BBQ was weer fantastisch! Het was zeer gezellig en onze volgende burenbijeenkomst staat alweer op de planning! Bekijk in de gallerij de foto’s van de buurt BBQ.

Meer foto’s

 


IMG_20180401_152329Pasen 2018

Pasen op de Berg was weer een genot voor het oog én de maag dit jaar. De paasbrunch was enorm gezellig en het Lamsdiner ging er ook goed in. Bekijk de galerij voor de foto’s!

Meer foto’s

 


 

DSC07374februari 2018

Het is de maand van de liefde en dat mag gevierd worden! Het Berghotel werd het Lovehotel en Cupido heeft flink raak geschoten. Zie het zelf in de volgende galerij!

Meer foto’s

 


DSC06304Kerst 2017

Kerst is weer voorbij en het was ook dit jaar weer zeer gezellig. Eerste kerstdag bestond uit een drie- tot vijfgangendiner met heerlijke creaties van onze keuken. Tweede Kerstdag waren er 70 gasten voor de Kerstbrunch. Het Bergteam is dankbaar dat we Kerst weer met onze geweldige gasten mochten vieren.

Meer foto’s

 


Restaurant BerghotelRestaurant en Bar

Bekijk hier een aantal foto’s van ons restaurant. De gerechten zijn het werk van onze creatieve keukenbrigade. Ieder gerecht heeft een bijzonder aspect door de drive van de koks om net even anders te zijn, dat speciale waar wij u graag mee verrassen. De bijbehorende bar heeft de grootste Gin kaart van Amersfoort. Hier wordt elke dag weer de perfect match van Gin en Tonic gevonden door onze gasten. Geniet met mate!

Meer foto’s

 


Proost! Fotoshoot time! High Wine & Tapas, High Tea & Gin Tonics

Say cheese! Het was de hoogste tijd om een paar restaurantarrangementen (letterlijk) in het zonnetje te zetten. Maar ook onze Gin Tonics verdienen een vernieuwd plekje in de spotlights. Bewonder de foto’s en voor als het water u in de mond loopt… Reserveren kan via 033 – 422 4222!          

Meer foto’s

 


 

BuurtBBQ57Buurt BBQ 2017

Hét Buren event waar het Berghotel en haar buren samen komen om elkaar beter te leren kennen. Ontmoetingen, raakvlakken, herinneringen, gezelligheid… In 2017 was de eerste editie en wat een succes! Wij kijken uit naar de tweede editie.        

Meer foto’s


 

Mondriaanhuis 22017 Jaar van Piet mondriaan

Wijn van Piet, Directeuren met Mondriaansokken en een bezoek aan het Mondriaanhuis. “Berghotel vindt dit leuk” De mooiste momenten zijn voor u op een rijtje gezet.

Meer foto’sKunstHeilijgers4Kunst familie Heilijgers

In het Berghotel hebben we prachtige exposities hangen van de kunstenaars Nico en Lex Heilijgers. Beide een verschillende schilderstijl, maar allebei even fascinerend om te bekijken. Bewonder ze in het Berghotel onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer foto’s

 


Zaal 2-3Heilijgers Et Cetera 18-03-2017

Een bijeenkomst van de familie Heilijgers, waarbij er zo’n 350 personen aanwezig waren in het Berghotel. Een bijzondere avond waar we trots op zijn dat we het mochten organiseren. Ook uw feest met deze capaciteit zouden we voor u kunnen organiseren; neem een kijkje hieronder en raak geïnspireerd.

Meer foto’s

 


A-upgradeBHA17Renovatie Comfort kamers

In de zomer van 2016 zijn een aantal Comfort kamers gerenoveerd, met een mooi resultaat! Bekijk hieronder hoe de kamers zijn geworden. Wanneer komt u langs om uit te rusten?

Meer foto’s


DSC04378Let us show you the way: nieuwe verwijsborden

U vroeg, wij luisterden: om de zoektocht naar de juiste vergaderzaal en/of hotelkamer te verkleinen hebben we nieuwe, mooie en duidelijke verwijsborden in het hotel geplaatst. Nooit meer verdwalen!

Meer foto’s


Fitness 009Fit blijven tijdens je verblijf!

Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van onze mooie fitness ruimte; en als u toch liever naar buiten wilt zijn we omringd met ideale bossen voor een sportieve wandeling of sprinttocht.

Meer foto’s


DSC_0010Herfstrit 2017

In oktober 2017 was het zover: de jaarlijkse Herfstrit is weer georganiseerd bij het Berghotel. Prachtige Ferrari’s en een heleboel autoliefhebbers zorgden voor een gezellige drukte in en rondom het Berghotel. Geniet met ons na!

Meer foto’s

 


berghotel 2Het Berghotel door de jaren heen

Het Berghotel Amersfoort kent een rijke en langdurige geschiedenis. In 1880 als kuurhotel begonnen met 24 kamers – nu een modern hotel met 88 hotelkamers. Maar nog even karakteristiek als altijd!

Meer foto’s