Fotogalerij

Restaurant, bar & Wijn van Piet

Bekijk hier wat kiekjes van ons restaurant, de bijbehorende bar en de Wijn van Piet die wij serveren ter ere van het Mondriaan to Dutch Design themajaar. Geniet met mate!


 Fotoshoot time! High Wine & Tapas, High Tea & Gin Tonics

Say cheese! Het was de hoogste tijd om een paar restaurantarrangementen (letterlijk) in het zonnetje te zetten. Maar ook de Gin Tonics verdiende een vernieuwd plekje op de website. Bewonder de foto’s en voor als u honger en/of dorst krijgt… Reserveren kan via 033 – 422 4222!


 

Buurt BBQ 2017

Hét Buren event waar het Berghotel en haar buren samen komen om elkaar beter te leren kennen. In 2017 was de eerste editie en wat een succes!


Directeuren dragen Mondriaan

Luc van Bussel (CEO & Gastgever) en Luciën van de Veerdonk (Directeur Hotels) zijn u al voor: met deze hippe Mondriaan sokken bent u altijd helemaal in “Stijl”. Te koop bij onze receptie!


Kunst familie Heilijgers

In het Berghotel hebben we prachtige exposities hangen van de kunstenaars Nico en Lex Heilijgers. Beide een verschillende schilderstijl, maar allebei even fascinerend om te bekijken. Bewonder ze in het Berghotel onder het genot van een kopje koffie of thee.


Heilijgers Et Cetera 18-03-2017

Een bijeenkomst van de familie Heilijgers, waarbij er zo’n 350 personen aanwezig waren in het Berghotel. Een bijzondere avond waar we trots op zijn dat we het mochten organiseren. Ook uw feest met deze capaciteit zouden we voor u kunnen organiseren; neem een kijkje hieronder en raak geïnspireerd.


Upgrade Comfort kamers

In de zomer van 2016 zijn een aantal Comfort kamers gerenoveerd, met een mooi resultaat! Bekijk hieronder hoe de kamers zijn geworden. Wanneer komt u langs om ze uit te testen?


Let us show you the way: nieuwe verwijsborden

U vroeg, wij luisterde: om de zoektocht naar de juiste vergaderzaal en/of hotelkamer te verkleinen hebben we nieuwe, mooie en duidelijke verwijsborden in het hotel geplaatst. Nooit meer verdwalen!


Fit blijven tijdens je verblijf!

Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van onze mooie fitness ruimte; en als u toch liever naar buiten wilt zijn we omringd met ideale bossen voor een sportieve wandeling of sprinttocht.


Herfstrit 2014

In oktober 2014 was het zover: de jaarlijkse Herfstrit was weer georganiseerd bij het Berghotel. Prachtige Ferrari’s en een heleboel autoliefhebbers zorgde voor een gezellige drukte rondom en in het Berghotel. Geniet met ons na en klik op “Bekijk het album”.

Bekijk het album


Foto’s 2014

Neem een kijkje in het fotogalerij van het Berghotel een aantal jaren terug.


Het Berghotel door de jaren heen

Het Berghotel Amersfoort kent een rijke en langdurige geschiedenis. In 1880 als kuurhotel begonnen met 24 kamers – nu een modern hotel met 88 hotelkamers. Maar nog even karakteristiek als altijd!