Blog: avonturen uit het hotel

Gevonden voorwerpenGevonden voorwerpen


Wanneer je een hotelkamer boekt wil je graag dat het voelt als thuis. Natuurlijk krijg je dat gevoel direct wanneer je het Berghotel binnenloopt, maar toch neem je graag je eigen spullen mee. Helaas komt het dan ook wel eens voor dat deze spullen onverhoopt op de kamer achterblijven na vertrek.
Natuurlijk verzamelen wij al deze spullen en proberen we ze bij de rechtmatige eigenaar terug te brengen.

In de afgelopen jaren hebben we heel wat spullen voorbij zien komen. We hebben een top 8 gemaakt van de vreemdste spullen die wij in het Berghotel gevonden hebben!

 

1. Kunstgebit
Na een heerlijk diner in ons restaurant is het kunstgebit toe aan een nachtje rust in een glas water. Vreemd genoeg is het gebit in de badkamer achter gebleven!

2. Sensueel genot
Voor de eenzame nacht alleen zijn een hoop accessoires verkrijgbaar. Wij zouden inmiddels ook een winkel kunnen beginnen met al deze gevonden hulpstukken.

3. Mobiele telefoon
Niemand kan meer zonder zijn telefoon. Des te vreemder is het dat ze met enige regelmaat op de kamers achterblijven.

4. Kleding
Amersfoort heeft een geweldige binnenstad waar het hart van menig ‘shopaholic’ een sprongetje van maakt. De nieuwe kleding gaat mee naar huis en de oude garderobe blijft bij ons in de kast hangen.

5. Snorkel
Onze bruidssuite heeft een mooi groot bubbelbad. Wij verbaasden ons echter wel toen wij een snorkel en flippers aantroffen in dit bad, aangezien het bad ook weer niet zo groot is dat je er een baantje in kan trekkken.

6. RolstoelSnorkel
Vroeger was het hotel een kuuroord waar men heen ging voor zijn genezende krachten. Die krachten hangen nog steeds in het hotel, als je op miraculeuze wijze ineens weer kan lopen! Waarschijnlijk was deze gast zo blij dat zijn benen het weer deden, dat hij de rolstoel gewoonweg is vergeten.

7. Auto
Ineens waren wij in het bezit van een prachtige Audi TT Roadster 1.8 Turbo Quattro! Hoe deze gast het hotel wel heeft verlaten weten wij tot op de dag van vandaag niet. De auto is uiteindelijk wel opgehaald. (na een week)

8. Genotsmiddelen
Ons restaurant beschikt over een prachtige wijnkaart. Deze flessen liggen zorgvuldig opgeslagen in onze wijnkelder. Maar deze kelder zou echt te klein zijn als we alle flessen wijn (en andere drank) die achter blijven op de kamers daar ook zouden opslaan.

 

Mocht u bij ons te gast zijn geweest en heeft u onverhoopt iets laten liggen, wij hebben alles netjes bewaard. Neem contact op met onze receptie op 033 422 4222 voor meer informatie!