Stem op het gezelligste terras van Amersfoort

TerrasOp 1 mei 2015 is de 2e editie van de Verkiezing van het Gezelligste Terras van start gegaan en wij zijn genomineerd! De verkiezing vindt plaats van 1 mei 2015 tot en met 12 juni 2015. Breng nu uw stem uit en help ons om het Gezelligste Terras van Amersfoort te worden! Wanneer u uw stem uitbrengt maakt u ook nog eens kans op prachtige prijzen zoals een tablet, hotelovernachting of wellnessdag!

Vernieuwd terras

De afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest om ons terras nog mooier te maken. Meer groen accenten op het terras, een massief houten pergola met een weelderige Chinese blauwregen als begroeiing. Ook de ligbedden met kussens staan weer voor u klaar. Met de zon vanaf 10.00 tot 20.00 uur is het hier heerlijk vertoeven. Heeft u liever een plekje uit de zon dan kunt u terecht onder onze prachtige prieel. Kom gerust even langs!

Stem op het Berghotel!

Stemmen
Stemmen op ons prachtige terras kan van 1 mei tot en met 12 juni 2015 via www.gezelligsteterras.nl.Verkiezing gezelligste terras 2015

Stemmen via SMS, handig en snel
Er kan dit jaar ook weer gestemd worden via SMS. Wij hebben een unieke SMS code gekregen waarmee een stem kan worden uitgebracht: 97102. Vanaf 1 mei 2015 kan er als volgt via SMS worden gestemd: stuur een SMS naar 1008 met de tekst “VOTE 97102“. Let hierbij goed op de hoofdletters, een spatie en het invoeren van de juiste code. Stemmen via SMS mag maximaal één keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van de stem ontvangt u een SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,60 (exclusief de kosten van uw mobiele telefoon). Per SMS gaat er € 0,05 cent naar Stichting Pink Ribbon.

Alvast bedankt voor het geven van uw stem!