Herfst op de Berg

Berghotel12Waarom het Berghotel dé plek is waar je deze herfst wil zijn

De herfst is een prachtig seizoen. De kleuren worden warm, de wind juist wat kouder. ‘s Avonds wordt het buiten eerder donker en dat knusse ‘op-de-bank-met-een-warme-trui-en-de-kaarsjes-mogen-weer-aan’ tafereel is voor iedereen toch weer een heerlijk gevoel. In de herfst is het Berghotel dé plek waar je wil zijn! Wij vertellen waarom.  

 

✦ precies wat jij WILD

De herfst bij het Berghotel betekend dat er Wild Gerechten op het menu staan! Mals vlees, verse paddenstoelen en natuurlijk chocolade achteraf. Ook de stevigere wijnen komen weer aan bod! De wijn van de maand oktober proeft naar de herfst!

Bekijk ons wildmenu hier

voorhoofdna

✦ Bokbier

Brand Bock Dop (2) Ja, herfst op de Berg betekend ook dat op de tap weer Brand Dubbelbock geserveerd wordt.  “Genieten van gebrande karamelaroma’s en een bitterzoete volmoutige smaak. Dubbelbock, met een warm karakter voor tijdens de gure herfstmaanden.” Aldus Brand.

Lees meer over onze bar  

 

bos
✦ Gekleurde omgeving

Wanneer je de straat oversteekt vanaf het Berghotel, stap je direct in het bos! Deze is in de herfst prachtig. De kleuren overweldigen menig mens tijdens een frisse wandeling door Klein Zwitserland heen.

Route downloaden? Klik hier  

 

Vier ook Herfst op de Berg; boek jouw kamer