ALWÉÉR VAKANTIE?

Al die vrije tijd, we weten soms van gekkigheid niet meer wat we moeten doen. Daarom hebben we een aantal leuke activiteiten gevonden om in deze periode te doen.

Dat smaakt naar meer!


In Amersfoort is voor iedereen wel iets. Zo is in de herfstvakantie het Pop-up museum Smaak geopend.  Neem gratis een kijkje bij de 10 door Emile Kruk gekozen abstracte schilderijen. Het motto van het Pop-up Museum SMAAK is:  “door senioren, voor iedereen” en het thema in 2017: Lekker Abstract. Kortom: de moeite waard!

Zin in een mooie fietstocht?


Fietstocht de 5 Ridderhofsteden van Woudenbergfietstocht

De plaats Woudenberg zegt de meesten wellicht niet zo veel. Maar nergens in onze regio hebben zoveel kastelen gestaan als hier. Hoe komt dit? En zijn ze nog (deels) aanwezig? Een prachtige tocht van 25 km door het verkleurde landschap voert u terug in de tijd toen ridders het voor het zeggen hadden in dit gebied. Meer informatie over de fietstocht vindt u hier.

Bezoek de st. joriskerk


Wie de kerk binnenkomt, wordt meteen getroffen door de ruimte en het licht. 9f19d16aff8791ecc25c501875b5f1f213c297ac De eeuwen spreken hier. Soms treft de stilte je, een andere keer het geweldige orgel, of de zon die binnenvalt. Het koorgedeelte van de kerk is afgescheiden door een prachtig doxaal. Er is natuurlijk nog méér te zien dan de schoonheid van de kerk: vier opeenvolgende exposities van respectievelijk Bartiméus (instelling voor blinden en slechtzienden), kunstenaarsgroep ‘De Ploegh’, Jeltje Hoogenkamp en Ruud Bartlema.

Het avontuur aangaan?


Voor de echte stoere bikkels onder ons is Out In Action de uitgelezen activiteit voor de herfstvakantie.  outinactionJe kan balanceren op 11 meter hoogte over een touwbaan parcours, maar ook lasergamen, schieten met een kruisboog of mountainbiken door het mulle zand! Dit zijn slechts een paar voorbeelden van alle spannende belevenissen die Out in Action te bieden heeft. Out in Action is hét outdoor en adventure park in de bossen van Birkhoven.

speciaal Voor de kids (en toch ook wel voor onszelf)


90a06acb64f9ab8e09367216850ad899e12608e9In Amersfoort worden voorstellingen gegeven in Natuurboerderij de Brinkhorst. Hier vinden, vanaf oktober tot en met mei, voorstellingen voor peuters/kleuters (3-5 jaar) plaats. De verhalen die worden gespeeld hebben, mede door de muziek en belichting, een sprookjesachtige sfeer.

ALLE LADIES OPGELET!


In de Tavern van spellen winkel Dice and Legends is iedere 3e woensdag van de maand Ladies night! Ladies only, spellen spelen, lekker eten en drinken en natuurlijk gewoon gezellig kletsen etc. In samenwerking met “Little shop of Colours”.

ladies-night-logo

Meer evenementen vind u hier!

Wij wensen u een fijne vakantie en zien u graag binnenkort in het Berghotel!