Hotelkamer Amersfoort

Voor een aangenaam viersterren hotel in Amersfoort, komt u natuurlijk naar Berghotel Amersfoort. Dit hotel op ‘de Berg in Amersfoort’ heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabele overnachting. Het Berghotel in Amersfoort biedt een 4-tal verschillende hotelkamers variërend van een comfort hotelkamer tot de luxe en romantische bruidssuite.

De 88 hotelkamers zijn modern ingericht. Wij hanteren geen toeristenbelasting en bieden gratis wireless internet. Wij hebben één bruidssuite. Deze is in de stijl van de Superior Twin kamer ingericht. Faciliteiten: een kingsizebed, jaccuzi, aparte douche, zit en slaapgedeelte, balkon, koelkastje, föhn, kluis, bureau, twee televisies, telefoon en wekdienst/alarmklok.

De Superior Twin onderscheidt zich qua concept en inrichting van de andere kamertypes. De kamer is ruimer ten opzichte van de Comfort Double. Faciliteiten: Twinbedden of Kingsize bed, open badkamer, met douche, föhn, kluis, bureau, apart zitgedeelte, televisie, telefoon en wekdienst.

De Deluxe Twin kamer bevindt zich aan de achterzijde van het hotel in Amersfoort. Dit is een kamer met moderne inrichting. Faciliteiten: Twinbedden of Kingsize bed, ruime badkamer, met douche of bad, föhn, kluis, bureau, apart zitgedeelte, televisie, telefoon en wekdienst.

De Comfort Double kamer is de standaard kamer in ons hotel in Amersfoort. De kamer die u overal ter wereld tegenkomt. Niet te veel poespas. Wel voorzien van alle gemakken die u van een 4-sterren hotel verwacht. Faciliteiten: Queensize bed, badkamer met douche en toilet, föhn, kluis, bureau, televisie, telefoon en wekdienst/alarmklok. Boek uw hotelkamer direct online!

 
BOEK EEN KAMER