Huiskamer van Mondriaan

Mondriaan to Dutch

 

 

 

 

 

 

Piet Mondriaanhuis

Wist u dat het geboortehuis van Piet Mondriaan (1872) in Amersfoort staat? Mondriaan heeft tot zijn 8e levensjaar in Amersfoort gewoond en heeft daarna de hele wereld rond gereisd met zijn beroemde rood-blauw-geel composities. Loop binnen in het Mondriaanhuis en stap in het leven van Piet Mondriaan. Wie was hij, hoe heeft hij geleefd en waar haalde hij zijn inspiratie vandaan? Deze vragen worden beantwoord in het Piet Mondriaanhuis dat op 7 maart 2017 werd heropend!
Het Berghotel is daarom de huiskamer van Mondriaan.

 

 

 

Kunstzinnig lekker!

Wat krijg je als een kunst liefhebbende creatieveling en een zoet liefhebbende chef-kok het verhaal van Mondriaan laat lezen? Twee totaal verschillende ideeën, dat zeker. Maar voor deze ene keer mochten ze samenwerken en met mooi resultaat: het unieke Mondriaangebakje! Zo lekker als dat hij mooi is. We zijn benieuwd of u het er mee eens bent. U bent van harte welkom in ons restaurant: de koffie staat al klaar!

Beleef onze 115 jaar gastvrijheid in Mondriaansfeer!

VitrineVlinderdasgebakjes

Mondriaan van top tot teen!

 

Onze vitrine staat dit jaar vol met Mondriaan. Van vlinderdas tot stijlvolle sokken, het staat er allemaal! Wilt u iemand verrassen of bent u zelf helemaal gek op Mondriaan? Kom dan gerust eens langs!