Internationale Hamburger dag

33686558_1415422031936571_704363881945890816_nInternationale Hamburgerdag

Hoera, het is Internationale Hamburgerdag!
Zo’n bijzondere dag vier je natuurlijk maar op één manier: heel veel hamburgers eten! Daarom maken we er bij het Berghotel een hele Hamburger-week van. Met een heerlijke Beef Burger en een vegetarische Sweet Potato versie is er voor ieder wat wils. Welke je ook kiest, we kunnen je beloven dat ze met liefde zijn gemaakt.
Eetsmakelijk!


Welke kies jij?

Beef Burger
Op Italiaanse bol met biet, Bacon, Cheddar, Rode ui, ei en aioli
Sweet Potato
Op een meergranen bol met tomaat, komkommer, sla, ei, rode ui en tomaten tapenade

                 Hamburger dag

Waarom vieren we Internationale Hamburger dag? 

Ongeveer alle etenswaren die je kunt bedenken hebben in de VS een nationale dag; Courgetbrood (25 april), Azijn (16 juni), Winegum wormen (15 juli) en ga zo maar door. Dus het kon niet zo zijn dat Amerika’s meest iconische maaltijd dat niet heeft. Sterker nog, op sommige plekken is de hele maand mei al uitgeroepen tot Maand van de Hamburger… Daarom kunnen we er maar net zo goed van mee genieten!

Wat voor vlees gebruikt de keuken van het Berghotel?

Charrua beef! Met Charrua beef biedt Berghotel Uruguayaans high quality Grain Fed Beef aan. Charrua geeft je de unieke combinatie van de kwaliteit uit Zuid- Amerika en smaakbeleving van graangevoerd rundvlees. Uruguay heeft een lange traditie van vleesproductie en export en kent strenge eisen aan de diergezondheid. Wereldwijd staat Uruguay bekend om haar hoge kwaliteit smaakvol rundvlees. Niet vreemd, want runderen in Uruguay leven in een waar paradijs. Daarom is wereldwijd het rundvlees uit Zuid-Amerika populair. Proef de unieke smaakbeleving van Grain Fed Beef zelf!