Interview met … Arezou!

arezou2Interview met … Arezou, medewerkster ontbijt restaurant

Het Berghotel is bemand met een hecht team aan medewerkers. Sommige medewerkers komen en gaan, maar Arezou is al ruim 12,5 jaar een trouwe collega in het Bergteam. Waarom werkt zij al zo lang op de Berg en vind ze dit nog steeds zo leuk? Waarom haar glimlach nog steeds oprecht is? Dat verteld zij in het volgende interview. Gekozen door Celinde met de woorden; “Arezou, want zij werkt hier al zo lang! Ze werkt altijd super hard en staat voor iedereen klaar :) ” Lees verder een leer Arezou kennen!


♢ Hee Arezou, goedemorgen! Om je beter te leren kennen, stel jezelf even voor.arezou
Hallo Mirthe, ik ben Arezou Ghorbani – Rouzbeh. Ik woon in Nijkerk en ben getrouwd met Kamal Rouzbeh. Hij is operation manager van Heerlickheijd van Ermelo. Ik ben moeder van twee kinderen. Julien, van 11 jaar en Juliet van 4 jaar.

♢ Hoelang werk je al op de Berg?
Ik werk bijna 13 jaar voor Regardz Group.

♢ Zo wat een tijd! Wat vind jij het leukste aan het Berghotel?
Het is een internationaal hotel en gasten komen van de hele wereld vandaan. Daardoor maak ik kennis met verschillende mentaliteiten en nationaliteiten. Daar komen allerlei talen bij kijken en dit alles maakt het Berghotel voor mij zo leuk.

♢ Gaaf! Geen dag is saai op die manier! Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Mijn werkdag is leuk en erg druk. Ik zorg voor het ontbijtbuffet en houdt het restaurant arezou3netjes en schoon zodat gasten rustig kunnen ontbijten. Ditzelfde doe ik voor het lunchbuffet. Verder help ik gasten en heb ik veel contact met iedereen die komt eten.

♢ Wat is jouw leukste ervaring?
Mijn leukste ervaringen zijn verhalen van internationale gasten en contact en gezelligheid met collega’s. Helaas vertrekken zijn een aantal van die leuke collega’s vertrokken. Dat gebeurt natuurlijk in zo’n lange periode. Gelukkig komen er weer andere leuke mensen in de plaats.

Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten?
Mijn gastvrijheid en ik probeer altijd iedereen even veel aandacht te geven.

Welke collega mag ik na jou interviewen?
Michael, van de Banqueting.

Bedankt Arezou, leuk om meer te weten te komen over jouw werk!


 

celinde

Klik op Celinde om haar interview te lezen!