Interview met … Bert!

bert2INTERVIEW MET … Bert

Lizzia gaf vorige week het stokje door aan onze Kindest Medewerker; Bert Claessen! Bert is een betrouwbare, gastvrije banqueting medewerker die graag tot het uiterste gaat voor onze gasten. Natuurlijk zijn er nog een heleboel meer kwaliteiten die hem de Kindest Service Medewerker van 2017 maakten. Bert zelf kan dit misschien wel het beste toelichten!


♢ Goedemorgen Bert, leuk dat je een moment hebt voor een interview! Om je goed voor te stellen; vertel eens iets over jezelf:

Ik ben Bert Claessen, 39 jaar oud en sinds januari 2017 werkzaam in het Berghotel als servicemedewerker Banqueting. Ik woon op mezelf in het pittoreske Maarssen. Ik hou veel van lezen, Chinees/Japans mahjong en bordspellen spelen.

♢ Zo, hobby’s die veel concentratie vergen! In de Banqueting is het werk zowel fysiek als dat je gastheer bent. Wat betekent gastvrijheid voor jou?

Gastvrijheid is voor mij het streven om de gast een zo goed mogelijke beleving te laten hebben. Ervoor klaar staan, je beste beentje voorzetten en zorgen dat de gast meer krijgt dan dat hij/zij verwacht.

 ♢ Jij bent zelfs tot Kindest Service Medewerker 2017 benoemd, hoe is dat voor jou?Bert

Een hele eer. Er werkte nog geen jaar bij het Berghotel toen mij deze eer is toegewezen. Wat voor mij nog het leukste van dit alles is dat het een prijs is die bepaald wordt door alle collega’s die we in het hotel hebben.

♢ Wat je zegt; een hele eer! Wat vind jij het leukst aan het Berghotel?

De sfeer onderling is gewoon zo lekker. We werken met een team wat dingen voor elkaar wil doen, ook tussen de afdelingen onderling.

♢ Heb je nog een leuke anekdote voor de lezers?

Ik werd twee keer herkend door trainers van mijn oude werkplek in Breukelen waar ik ook op een banqueting afdeling werkte. Blijkbaar heb ik een positieve indruk achter gelaten!

♢ Wat leuk, dan ben je een Bekende Banquetinger! ;)  Welke collega mag ik na jou interviewen?

Yaëla Brandwijk, van de afdeling Marketing.

Dankjewel voor je inzicht in het banqueting werk bij het Berghotel, Bert!


 

Klik op Lizzia voor haar interview!

Klik op Lizzia voor haar interview!