Interview met Celinde

celindeInterview met … Celinde Spoel, medewerkster bediening

Gasten blij maken, dat is de reden dat iedere medewerker van het Berghotel met passie en plezier aan het werk gaat. Hoe komt dat toch? In eerdere interviews kwamen andere collega’s al aan bod. Als laatste spraken wij onze receptioniste, Sanne en zij gaf het stokje door aan Celinde. Celinde werkt bij ons in de bediening en dat doet ze met veel plezier! Lees verder en kom erachter wie Celinde is, wat zij doet en hoe zij toch altijd zo gezellig door ons restaurant loopt!


♢ Hi Celinde, leuk je te spreken! Natuurlijk zijn we heel nieuwsgierig waarom jij zo blij bent met je baan op de Berg, maar eerst even voorstellen. Hoi! Ik ben Celinde Spoel, 19 jaar en ik woon in Amersfoort. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders, maar mijn vriend en ik zijn hard op zoek naar een leuk plekje voor ons samen :) Dit jaar ben ik afgestudeerd aan de Hotelschool in Amersfoort. Volgend jaar ga ik doorstuderen in Apeldoorn aan de Hoge Hotelschool.

♢ Wat goed dat je bent afgestudeerd en ook nog door naar het HBO, toe maar! Hoelang werk je al bij ons?
Ik werk hier al sinds maart 2016! Ik ben hier begonnen als stagiaire in de bediening. Ook heb ik nog een korte periode achter de receptie gestaan. Nog steeds werk ik met veel plezier op de Berg!

♢ Mooi dat je hier zoveel plezier hebt! Wat vind jij het leukste aan het Berghotel? Het leukste vind ik de sfeer die in het hotel hangt. Mijn collega’s zijn super gezellig en de vaste gasten maken mijn werk ook heel leuk!

♢ Hoe ziet jouw werkdag er uit?celinde . Mijn werkdag begint met koffie. Dan nog een koffie pauze en als ik daarmee klaar ben nog een kopje koffie. Oh ja en soms maak ik tussen door nog een kopje koffie voor onze gasten. Met extra liefde natuurlijk ;)

 

 

♢ Haha, wat zal jij heerlijke koffie zetten met al die ervaring! Wat is het leukste aan het bedieningswerk?
Elke werkdag is leuk! Wanneer je gasten blij kan maken en je krijgt dan super leuke feedback. Dan is je dag helemaal goed!

♢ Een hart voor je gasten, mooi! Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten? Ik verras onze gasten graag. Vooral high tea buffetjes vind ik super leuk om klaar te zetten. Ik kan me dan helemaal uitleven met het versieren hiervan!

Welke collega mag ik na jou interviewen?
Arezou, zij werkt hier al zo lang! Arezou werkt altijd super hard en staat voor iedereen klaar!

Bedankt Celinde, tot de volgende kop koffie!


Knipsel

Klik op Sanne voor haar interview!