Interview met … Hachmi

38068090_1794331447327528_8451493455154118656_nInterview met … Hachmi Elkadiri

Hachmi, beter bekend als Hes, is waarschijnlijk wel de vrolijke kok in onze keuken. Altijd grappen maken en gezellig doen, dat is echt Hes! Maar even zonder dollen, hij kan ook fantastisch koken! Hes kookt met passie, concentratie en een flinke vleug humor. Benieuwd wat hem drijft om elke dag een heerlijk gerecht klaar te maken voor onze gasten en waarom hij dan zo blij is tijdens het werken? Lees het interview met … Hachmi!


♢ Hoi Hes, leuk dat ik je mag interviewen! Om je iets beter te leren kennen; vertel 38246122_1799104900183516_3893722951467401216_neens wat over jezelf!

Hoi! Ik ben Hachmi en iedereen noemt mij Hes. Ik woon in Gorinchem en ik rijd iedere werkdag een half uurtje naar Amersfoort om te koken op de Berg. Ik ben getrouwd en heb drie super kids!

Al 26 jaar werk ik in de in de keuken. Hiervoor heb ik de hotelschool gevolgd in Rotterdam.

♢ Al 26 jaar koken, wat een tijd! Wat betekent het werk in de keuken voor jou?

Ik doe het werk in de keuken met passie en liefde. De stress die er bij komt kijken vind ik heerlijk!

♢ Gaaf dan ben je echt voor dit werk gemaakt! Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Mijn werkdag begint met het maken van de planning voor die dag en het klaarzetten van de dag verse producten die we aan onze gasten aanbieden.
Om 12 uur beginnen we met de lunch. Na de lunch gaan we zorgen voor de mice en place voor het diner.
We zorgen samen dat we iedere dag een nieuw menu hebben en een vangst van de dag. Tussendoor maken we ook het avondeten voor het personeel. Om 5 uur beginnen we met het diner maken tot ca. half 10. Daarna is het weer zorgen dat alle producten verzorgd zijn en dat de keuken weer schoon en netjes is voor de volgende dag .

♢ Zo, een vol programma! Wat vind jij het leukste aan het Berghotel?

Het Berghotel is een mooi en authentiek hotel met een moderne look. Ook geniet ik zeker van mijn collega’s.

♢  Dat is leuk om te horen! En wat is jouw favoriete gerecht om te maken?27866971_1607026879344564_1620545583864000203_n

Ik ben net bezig met de nieuwe kaart! Daar staan een hoop uitdagingen op en met name onze gerookte gele tomatensoep is iets heel bijzonders. Al zeg ik het zelf ook heel erg lekker! En ook het hele piepkuiken die we gaan serveren is super om te bereiden.

♢ Oh wauw ik ben benieuwd naar de kaart! Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten?

Wanneer een gast vraagt om iets wat we niet in huis hebben tóch te kunnen fixen is altijd heel leuk!

♢ Dat wordt ook enorm gewaardeerd! Wie mag ik als volgende interviewen?

Ik vind dat jij nu wel mag worden geïnterviewd! Mirthe Lindeboom dus.

Ha, vooruit! Franciska zal mij interviewen.
Bedankt Hes, leuk om in jouw leven op de Berg te mogen kijken!


Klik hier voor het interview met Edwin!

Klik hier voor het interview met Edwin!