Interview met Jaïz

IMG-20180508-WA0004Interview met … Jaïz Staal, banqueting

Gasten blij maken, dat is de reden dat iedere medewerker van het Berghotel met passie en plezier aan het werk gaat. Hoe ze dat doen, daar gaan we nu wat dieper op in door middel van een interview met onze gewaardeerde collega’s. Als eerste hebben we Ralf geïnterviewd. Nu aan de beurt is Jaïz Staal, Banqueting. Lees verder en kom erachter wie Jaïz is, wat hij doet en waarom hij met plezier naar zijn werk gaat.

 


♢ Goedemiddag Jaïz, leuk dat je even tijd vrij kon maken! Om je iets beter te leren kennen; vertel eens wat over jezelf!
Hoi Mirthe, leuk dat ik als tweede mijn verhaal mag delen! Ik ben Jaïz Staal, ben 22 jaar en woon in Nijkerk bij mijn vader met mijn twee broertjes en mijn zus. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar.

 

♢ Hoelang werk je al bij het Berghotel?
Sinds november 2017 werk ik op de Berg.

 

♢ Wat vind jij het leukste aan het Berghotel?
Ik geniet het meest van het contact met onze diverse gasten. Ik heb altijd al graag willen helpen en ik ben er graag voor mensen. Het liefst doe ik alles voor onze gasten!

 

♢ Wat leuk om te horen dat hospitality zo in je natuur zit! Hoe ziet jouw werkdag 30742923_1668294499931224_2358462530457698304_oer uit?
Op een dag komt er van alles voorbij. Zo zet ik zalen klaar voor bijeenkomsten, help de gasten waar dat kan en zorg dat zij een onvergetelijke dag beleven. Tussen de bijeenkomsten door voorzie ik gasten van lunch en diner in de zaal en zorg dat er altijd voldoende koffie, thee en water aanwezig is. In mijn dienst zet ik zalen klaar en ruim ik die na iedere bijeenkomst weer op. Zoals je ziet deel ik samen met Michael op warme dagen ook ijsjes uit, gewoon omdat het kan!

 

 

♢ Gaaf dat je zo kan zorgen dat alle bijeenkomsten vlekkeloos verlopen. Wat is je gekste/leukste ervaring in de banqueting?
Het leukste van mijn werk is toch het samenwerken met mijn collega’s. Wij helpen elkaar met alles en hebben een hoop plezier samen.

 

♢ Fijn, leuke collega’s zijn belangrijk! Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten?
Ik zorg er voor dat een serieuze vergadering een feest wordt. Aan de gasten hoop ik een onvergetelijke dag te geven.

 

♢ Welke collega mag ik na jou interviewen?
Onze F&B manager, Mark! Hij mag wel eens in het zonnetje gezet worden. :)

 

Bedankt voor het inzicht in je werk bij het Berghotel Jaïz, heel leuk om zo een kijkje te nemen in het leven van een Banqueting medewerker!


Klik op Ralf en lees zijn interview!

Klik op Ralf en lees zijn interview!