Interview met … Luciën

9bfa6095-738d-4f97-b626-c6b9795ef674Interview met Luciën

Interview met de enige echte directeur van het Berghotel; Luciën van de Veerdonk! Luciën is een directeur met kennis, ervaring en passie voor het hotelwezen. Hij is betrokken bij zijn medewerkers en draagt groots bij aan het ‘warme huiskamer gevoel’. Lees verder in het interview met Luciën en kom meer te weten over de directeur van het Berghotel!

♢ Goedemiddag Luciën, het laatste interview is daar en de eer gaat naar jou! Voor wie je nog niet kent; stel jezelf even voor: 

Ik ben 54 jaar jong en sinds afgelopen augustus gelukkig getrouwd met Ingeborg. Samen hebben we een pracht van een zoon, die nu bijna vier jaar is. Naast vrouw en kind, wonen we samen met twee katten, een konijn en drie kippen. Mijn hobby’s zijn rugby, varen met onze ‘Doerak’ en vliegvissen. Na 17 jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, werk ik alweer ruim 15 jaar voor de Regardz Hospitality Group, waar het Berghotel deel van uit maakt. Naast directeur Berghotel ben ik ook directeur van het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

♢ Directeur van twee hotels en een echt familie mens; hoe houd jij de balans tussen het Berghotel en je gezin?

Door heel bewust tijd vrij te houden voor “family-time” en ons gezin in alles voorop te stellen. Soms is de agenda dan handig om uitstapjes gezamenlijk te plannen, maar het liefst doen we alles spontaan!

♢ Fijn dat je dat zo goed kan combineren! Kan je de sfeer van het Berghotel in een paar woorden beschrijven?

We proberen om oprecht te zijn in alles wat we doen, en dit zorgt m.i. voor de unieke ‘Huiskamer’ sfeer. Niet alleen voor onze gasten, maar ook binnen ons team. We verrassen graag met oprechte en bovenal persoonlijke aandacht. Iedereen gaat graag een stapje verder om het onze gasten naar de zin te maken en deel uit te laten van onze ‘Huiskamer op de Berg’.

♢ Waar ben je het meest trots op als je naar het Berghotel kijkt?

Dat is dan toch de unieke ‘Huiskamer sfeer’ die we gezamenlijk weten te creëren. Ik vind het geweldig dat wij niet alleen veel van onze gasten bij naam kennen/noemen en weten wat hun wensen zijn, veel van onze reguliere gasten kennen onze teamleden ook bij naam! Dat is tekenend voor het Berghotel.

♢  Dat is inderdaad heel bijzonder, het perfecte plaatje! Heb je nog dromen voor het Berghotel?

Dromen genoeg. En ik heb zo’n vermoeden dat één van die dromen komend jaar uit gaat komen! Houdt de ontwikkelingen dus goed in de gaten de komende periode.

Stay posted dus! Met die woorden sluiten we de ‘interview met …’ serie af. Bedankt voor je openheid, Luciën!


 

Klik hier voor het interview met Kirsten!

Klik hier voor het interview met Kirsten!

Eerdere interviews teruglezen? Type in de zoekfunctie ‘interview’ of de naam van wie je het interview wil lezen!