Interview met … Mikey

35489557_1731333833627290_338321763681173504_nInterview met … Michael Chambers, Service Medewerker Banqueting en ontbijt

Onze Kindest Medewerker van 2017, Michael Chambers. Echter kennen wij hem beter als Mikey. Gezellig, vol humor en super behulpzaam gaat hij te werk. Hij neemt de tijd voor zijn gasten én zijn collega’s. Michael is een waardevolle schakel in de ketting die het Bergteam heet. Lees het interview met Mikey en leer ook hem beter kennen! 

 


♢ Hee Mikey! Stel jezelf even voor aan onze lezers.

Ciao Bella! Ik ben Michael, beter bekend als Mikey en werk dus hier in het Berghotel. Ik ben 34 jaar en woon in Amersfoort. Mijn hobby’s zijn gamen en chillen.

♢ Hoelang werk je al op de Berg?Michael

Al 7 jaar!

♢ Wat vind jij het leukste aan het Berghotel?

Het leukste aan het Berghotel is de sfeer. Ook de geschiedenis is bijzonder. Verder heb ik fijne collega’s en hebben wij de leukste gasten!

♢ Een perfect plaatje! Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Mijn werkdag kan van alles inhouden. Ik ontvang onze gasten die bij ons een zaal reserveren. Deze zaal heb ik dan uiteraard voor hen klaargezet. Iedere dag is een nieuwe dag. Naast Banqueting, werk ik sinds kort ook diensten bij het ontbijt. Zo zet ik ontbijt en lunchbuffetten klaar en zorg ik dat het schoon, netjes en vers blijft.

♢ Wat is jouw leukste/gekste ervaring?

Mijn leukste ervaring is Kindest Medewerker van 2017 worden. De gekste ervaringen met mijn collega’s zijn toch tijdens het stappen in de stad!

♢ Nou, daar mag je ook zeker trots op zijn! Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten?

Elke stap die nodig is om het beste aan mijn gasten te kunnen geven.

Welke collega mag ik na jou interviewen?

Jessy, van de Receptie : )

Bedankt Mikey, leuk om meer te weten te komen over jouw werk!


arezou2

Klik op Arezou voor haar interview