Interview met Sanne!

KnipselInterview met … Sanne Gijzel, Receptioniste

Gasten blij maken, dat is de reden dat iedere medewerker van het Berghotel met passie en plezier aan het werk gaat. Hoe ze dat doen, daar gaan we nu wat dieper op in door middel van een interview met onze gewaardeerde collega’s. Eerder maakten wij al kennis met Ralf, Jaïz, Mark en Hachmi. Hachmi gaf het stokje door aan Sanne Gijzel, van de receptie. Lees verder en kom erachter wie Sanne is, wat zij doet en hoe zij toch altijd zo vrolijk door ons hotel loopt!


♢ Hi Sanne, leuk dat ook jij je ervaring op de Berg met ons wilt delen! Laten we beginnen met wie je bent.
Hi! Mijn naam is Sanne en ik ben 22 jaar. Ik woon samen met mijn ouders in Amersfoort en studeer HBO Hotel Management in Apeldoorn. In mijn vrije tijd sport ik graag en breng ik veel tijd door met mijn vrienden.

♢ Hoelang werk je al bij het Berghotel?
Ik werk sinds februari 2017 bij het Berghotel in Amersfoort.

♢ Wat vind jij het leukste aan het Berghotel?
Het leukste aan werken bij het Berghotel vind ik gasten een lach op hun gezicht bezorgen!

♢ Dat lukt jou ongetwijfeld! Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Een werkdag bij de receptie begint altijd met een overdracht met de vorige dienst. Tijdens een werkdag wordt er ingecheckt, uitgecheckt, reserveringen aangenomen, telefoneren en diverse standaard werkzaamheden. Daarnaast wordt er een eigen invulling gegeven aan de dag om contact te hebben met gasten.

♢ Wat is je gekste/leukste ervaring bij het Front-Office team?
Mijn leukste ervaring is dat een gast een cadeautje had gekocht in de stad om ons als team te bedanken voor het leuke verblijf.

♢ Wat lief! Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten?
De gast verblijden met iets waar niet naar gevraagd is. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van de kamer als je weet dat er een jarige is, iets aanbieden, koffers op de kamer zetten en zo zijn er nog vele andere dingen.

Welke collega mag ik na jou interviewen?
Celinde, omdat zij een harde werker is en liefde heeft voor het vak!

Bedankt Sanne, en blijven lachen!


 

jordi

Klik op Jordi voor zijn interview!