Interview met … Yaëla!

45253324_309361813234442_1615858956947685376_nINTERVIEW MET … Yaëla

Bert heeft vorige week de microfoon doorgegeven aan Yaëla, Marketing Medewerkster! Wat geeft haar voldoening in haar werk en wat daagt haar uit? Zij schrijft veel over het Berghotel, maar wat is haar eigen mening eigenlijk? Ik denk dat ik het wel weet :)


♢ Hi Yaëla! Leuk dat je jouw werkleven wil delen in dit interview! Stel jezelf even voor:
Hi Mirthe! Mijn naam is Yaëla en ik ben 21 lentes jong. Ik woon in Amersfoort en studeer Toegepaste Psychologie op de Hogeschool van Amsterdam. Als ik nu een vriendenboekje zou invullen, zou ik zeggen dat ik ontzettend van sushi en Mexicaans eten houd, mijn lievelingskleur zilver is, mijn lievelingssporten dansen en skiën zijn en dat (vroege) ochtenden niet mijn beste dagdelen zijn. O ja, en dat ik stiekem heel erg van make-up en dr. Phil kijken houd.

♢ Naast dat alles werk je ook nog een dag in de week bij ons! Wat doe je tijdens een werkdag allemaal?

45055715_309206683007546_4724472924772237312_n

Berghotel On Tour

Er zijn meerdere dingen waar ik me mee bezig houd. Zo vul ik elke week de Hospitalityz Bereikrijkanalyse in, zorg ik dat er elke maand een Berghotel On Tour filmpje, nieuwsbericht en social media post online staat én houdt ik me bezig met een groot project voor in het hotel zelf. Wat dat project is, gaan jullie hopelijk binnenkort meemaken!

♢ Oh, je houdt ons in spanning! Wij zijn benieuwd. Je bent hier begonnen als stagiaire, wat vond je het leukste aan je stage hier?
Dat ik fouten mocht maken en zo creatief mogelijk kon zijn. Voor iemand met faalangst is dat vreselijk, bevrijdend en leerzaam tegelijkertijd. In mijn stage mocht ik alles wat ik geleerd had op school, samen met mijn eigen ideeën ter wereld brengen. En dat met behulp van een ontzettend ambitieus en grappig team, namelijk Reserveringen. Ik mocht zijn wie ik was en tegelijk van alles over social media, websites, mailingen en promotiemateriaal leren.

♢ Mooi verwoord! Wat daagt jou vandaag de dag uit in je functie?
Er zijn zoveel dingen die mij uitdagen in deze functie. Continue creatief blijven, deadlines halen (niet mijn beste kwaliteit), samenwerken met verschillende mensen, ’s ochtends op tijd proberen te komen… Ja, ik ervaar veel uitdagingen. Maar het houdt me bezig en het zorgt ervoor dat ik me blijf ontwikkelen. Ik zou het dus echt niet anders willen hebben!

♢ Het is ook een niet-stilstaande wereld; die marketing! Wat maakt volgens jou het Berghotel uniek?
Ik moet toegeven dat mijn mening misschien wat bias is, maar het Berghotel heeft echt een speciaal plekje in mijn hart. Als buitenstaander zag ik het Berghotel altijd als een fancy, vier-sterren-hotel waar elk jaar een chique Bergparty feestje werd gegeven. Maar toen ik er stage ging lopen en uiteindelijk ging werken, zag ik de andere kant. Verschillende hardwerkende teams, met een hart voor horeca en gastvrijheid. Het Bergteam is wat Berghotel uniek maakt. Stuk voor stuk werken hier de meest gedreven, lieve en hilarische mensen. Er is geen dag dat ik niet gelachen heb tijdens het werk. Hoe chill is dat?

♢ Heel chill! ;) De marketing afdeling begon bij jou en is nu al 1,5 jaar draaiende. Heb je nog dromen/wensen voor de marketing afdeling van het Berghotel?
De marketing afdeling begon niet alleen bij mij, maar eigenlijk bij het hele Reserveringen team. Ik droom van een marketing afdeling bij het Berghotel die de meest opvallende, kekke, creatieve, rare, kleurrijke en verrassende ideeën produceert waar alle hotels in de regio – en uiteindelijk heel Nederland – verbaasd van omkijken. Mijn droom is dat we meerdere events, social media series en marketing campagnes mogen ontwikkelen die zó leuk en succesvol zijn, dat het op de voorpagina van de Telegraaf komt te staan. Misschien zelfs wel een magische-hotelmarketing-formule ontwikkelen die bekend gaat staan om zijn effectiviteit én het nostalgische hotel waar het allemaal mee begon, het Berghotel. Zodra mensen je na gaan doen, weet je dat je iets goed hebt gedaan. En je weet wat ze zeggen, “Dream big, or go home!”.

♢ En zo is dat! Wie mag ik na jou interviewen?
Ik geef het stokje door aan Mariska Lourens, Commercieel Manager en mijn leidinggevende. Na haar bevalling van haar zoontje Tobias is ze weer hard aan het werk en ze verdiend het om in de spotlights te staan!

Dank voor het leuke interview Yaëla!


 

bert2

Klik op Bert voor zijn interview!