Interview met …

ralf… Ralf Noordam, Technische Dienst

Gasten blij maken, dat is de reden dat iedere medewerker van het Berghotel met passie en plezier aan het werk gaat. Hoe ze dat doen, daar gaan we nu wat dieper op in door middel van een interview met onze gewaardeerde collega’s. De eerste collega is Ralf Noordam, Technische Dienst. Lees verder en kom erachter wie Ralf is, wat hij doet en waarom hij met plezier naar zijn werk gaat.


 


♢ Goedemorgen Ralf, leuk dat je even tijd vrij kon maken! Om je iets beter te leren kennen; vertel eens wat over jezelf!

Goedemorgen! Ik ben Ralf, 31 jaar, en ben sinds 2013 getrouwd met Tsjechische Martina. Ik woon in Amersfoort Noord waar we vorig jaar ons eerste huisje hebben gekocht. In mijn vrije tijd kook en fiets ik graag. Verder ben ik uiteraard werkzaam bij de Technische Dienst bij het Berghotel.

 

♢ Hoelang werk je al bij het Berghotel?
c
Op 3 juli 2017 ben ik bij het Berghotel komen werken.

 

♢ Wat vind jij het leukste aan het Berghotel?
Het leukste vind ik de warme sfeer in het hotel. Ook de ligging; op een van de mooiste plekken van Amersfoort.

 

♢ Wat leuk om te horen! Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Als ik aan mijn dag begin weet ik nooit precies wat de dag gaat brengen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel storingen die je niet kan verwachten en voorzien. Natuurlijk is er wel altijd iets te doen. Zo werk ik aan preventief onderhoud in en rondom het hotel. Ook vraag ik offertes op, begeleid externe bedrijven en signaleer wat er moet gebeuren. Verder zorg ik voor voldoende voorraden zoals verlichting, kluizen en sanitair.

 

Bewerkt 8

♢ Dat klinkt als een gevarieerde en georganiseerde job! Wat is je gekste/leukste ervaring in de technische dienst?

Het gekste wat ik heb meegemaakt was een verstopping van een wasbak. Deze bleek vol te zitten met muntstukken! Het leukste is het contact met de toeristen. Eerst verhelp je een storing en vervolgens vertellen over de leuke dingen van de stad of gewoon gezellig een praatje maken.

 

♢ Muntstukken in de wasbak, dat is inderdaad wel een bijzonder verhaal! Het lijkt dat deze baan heel goed bij jou past Ralf. Welke extra stap zet jij graag voor onze gasten?

Wanneer gasten zoekend kijken wijs ik hen graag de weg. Ook geef ik uitleg over de omgeving en de stad. Dit vind ik leuk om te doen, omdat gasten dit erg waarderen. Verder sta ik natuurlijk paraat als er iets gemaakt moet worden in de kamers van de gasten.

 

♢ Welke collega mag ik na jou interviewen?

Jaïz, van de banqueting!

Bedankt voor het inzicht in je werk bij het Berghotel Ralf, en heel veel plezier gewenst bij de TD!