Interview in People Business magazine

people businessPeople Business magazine is een magazine dat vier keer per jaar wordt uitgegeven. In dit magazine staan voornamelijk interviews met ondernemers die praktijk cases in beeld brengen. Daarnaast adviseren verschillende experts over uiteenlopende onderwerpen.

In deze editie van het People Business magazine staat een interview met Patrick van Os (directeur van het Berghotel) en zijn medewerkers Kirsten, Shirley, Eric en Mirjam. Het Berghotel Amersfoort (onderdeel van Regardz) begon in 1880 als een kuurhotel met 24 kamers. Het is nu uitgegroeid tot een eigentijds hotel met 88 kamers, waar gastvrijheid de hoogste prioriteit heeft en waar zowel gasten als medewerkers zich thuis voelen. Om de gasten thuis te laten voelen, is het van belang dat medewerkers over gastvrijheid beschikken. Ook is het belangrijk dat zij beschikken over integriteit, zelfstandigheid en professionaliteit vertelt Patrick van Os.

De medewerkers in het interview vertellen voornamelijk over hun werk in het Berghotel en waarom zij hun werk waarderen. Zij zien het Berghotel als hun tweede thuis. Er hangt een ongedwongen en prettige sfeer. Ook krijgen de medewerkers voortdurend een kans om zichzelf te ontwikkelen.

Benieuwd naar het hele interview, lees het dan hier: People mijn mensen