al het leukste uit de interviews

KnipselHet leukste uit alle interviews

Iedere week hebben we een interview met collega’s. We begonnen met Ralf, technische dienst, die het stokje doorgaf aan Jaïz van de Banqueting. Zo vertelde iedereen leuke details over henzelf, deelden hun leukste ervaringen op de Berg en kozen een collega uit over wie zij wel meer wilden weten. Deze week: Pauze! We gaan even een aantal interviews langs en delen nog eens de leukste slogans en ervaringen van onze Bergtoppers. 

 

ralf

 

Ralf - “Het gekste wat ik heb meegemaakt was een verstopping van een wasbak. Deze bleek vol te zitten met muntstukken!” 

 

 

IMG-20180508-WA0004

 

Jaïz – “Ik zorg er voor dat een serieuze vergadering een feest wordt. Aan de gasten hoop ik een onvergetelijke dag te geven.

 

 

27625286_981493081990091_7746586245023624900_o
Mark – “Het leukste aan het Berghotel vind ik de klassieke uitstraling op één van de mooiste plekken van Amersfoort. Daarnaast ben ik erg trots op hét mooiste terras van Amersfoort en omstreken.”

 

 

Knipsel

 

Sanne – “Het leukste aan werken bij het Berghotel vind ik gasten een lach op hun gezicht bezorgen!”

 

 

 

celinde


Celinde
– “Mijn werkdag begint met koffie. Dan nog een koffie pauze en als ik daarmee klaar ben nog een kopje koffie. Oh ja en soms maak ik tussen door nog een kopje koffie voor onze gasten. Met extra liefde natuurlijk ;)

 

 

arezou2Arezou – “Het hotel is heel internationaal gericht en gasten komen van de hele wereld vandaan. Daardoor maak ik kennis met verschillende mentaliteiten en nationaliteiten. Daar komen allerlei talen bij kijken en dit alles maakt het Berghotel voor mij zo leuk.”

 

 

Mikey
Michael
– groet alle dames met ‘Ciao Bella!’ Word eigenlijk door iedereen Mikey genoemd en is tot Kindest 
Servicemedewerker van 2017 benoemd!

 

franciska

 

Franciska – “Gek doen vind ik heerlijk, volgens mij heb ik vorige week nog een paar keer geroepen dat ik iets geks wil doen, heerlijk toch om een beetje raar te doen?

 

 

miriam
Miriam
– “Wat ik fijn vind aan het werken bij het Berghotel is dat ik volkomen mezelf kan zijn. Ik heb bijvoorbeeld nogal een hoog knuffel gehalte en deel graag mijn creativiteit.” 

 

 

melanie


Melanie
– “Mijn eerst volgende doel is het nemen van meer verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld extra werkzaamheden; dat wordt vast makkelijker als ik iets meer gewend ben aan de werkplek”

 


zkok
Edwin
– “Zowel mijn specialiteit als mijn streven, het steeds mooier maken van de High Tea’s! Ze gaan er steeds beter uitzien, wat ik leuk vind om te doen.

 

 

38068090_1794331447327528_8451493455154118656_n

 

Hachmi – We noemen hem Hes. “Ik doe het werk in de keuken met passie en liefde. De stress die er bij komt kijken vind ik heerlijk!”

 

 

Mirthe
Mirthe – “Één van de fantastische dingen om te doen is een winactie uitzetten. Hierbij mag ik mensen blij maken met een #bergexperience op onze kosten. De blije reacties en gezichten vergeet je nooit meer!”

 

0
Henk 
- In de nacht werken is leuk! Over mijn nacht qua routine kan ik helaas niets zeggen, uit punt van veiligheid :) , Mijn basistaken zijn uiteraard het creëren van de veiligheid en rust

 

 

De leukste, grappigste, meest bijzondere stukjes uit de interviews tot nu toe! Volgende week gaan we weer verder met de interviews, dan is Hanno Schüller aan de beurt. Stay tuned!