Kunst op de Berg

Kunst op de Berg – Arrangement

Voor alle innerlijke kunstenaars die Nico in levende lijve willen ontmoeten hebben we een prachtig arrangement.

  • Welkomstdrankje
  • 2 x driegangen diner
  • 2 x Overnachting in een comfort hotelkamer
  • 2 x Ontbijtbuffet
  • 2 x Lunchbuffet
  • Schildersworkshop verzorgd door Nico Heilijgers

Deelnemers arriveren op vrijdag en worden verwelkomt met een welkomstdrankje waarbij Nico het welkomstwoord zal nemen. Hierna kunnen de deelnemers genieten van het driegangendiner. Deelnemers overnachten in de tweepersoons comfortkamer en ontbijten in de van Campenzaal. De zaterdag staat in teken van de workshop. Tussendoor is de gelegenheid voor de lunch in de van Campenzaal. Zaterdag avond dineren de deelnemers in onze brasserie. Op zondag zal er wederom ontbijt en lunch klaarstaan in de van Campenzaal en de deelnemers zijn de trotse eigenaar van hun eigen kunstwerk.


Reserveren

Kunst op de Berg kan zowel telefonisch als via de e-mail worden gereserveerd. T: 033 – 422 42 22 E: reserveringen@bestwesternamersfoort.nl Franciska en Kirsten helpen u graag om de reservering te maken.

Kosten voor het arrangement zijn € 199,00 per persoon op basis van een tweepersoons comfortkamer. 

Dit arrangement start bij minimaal 6 deelnemers. De schildersworkshop heeft plaats voor 15 deelnemers. Deelnemers nemen eigen materiaal mee. Deelname vanaf 16 jaar.


Schildersworkshop

DSC00028lNico zal de schildersworkshop geven en jou begeleiden tot je een meesterwerk hebt gecreëerd. Hij zal onder andere aandacht schenken aan de techniek. Hij zal je zijn tips en tricks geven en zijn techniek leren. Hoe je een schilderij in verschillende lagen op kan zetten. Hoe je een juist afgewogen compositie neerzet waarin de verhouding van de details klopt. Hoe je de materialen tot hun recht laat komen door het juiste perspectief te gebruiken, de juiste contrasten in kleur, maar ook in licht en donker, en plastische vormen in hun stofuitdrukking. Het uitgangspunt van de workshop is het maken van een schilderij van jouw keuze. Zo kies jij het onderwerp en het materiaal, waarbij Nico je zal begeleiden naar een zo goed mogelijk eindresultaat.  Nico gebruikt zijn inzicht in de kwaliteiten van ieder individu. Hij zal rekening houden met het feit dat de ene persoon goed is in gedetailleerd werken en de andere persoon in sneller en meer impressionistisch werken. Daarbij heeft ieder mens hun eigen voorkeur voor de manier van het beeld vastleggen. Nico zal ervoor zorgen dat het een leuke, leerzame workshop wordt mét resultaat.

Meer informatie over Heilijgers     header