Midgetgolf! – Berghotel On Tour

Midgetgolfen Berghotel On Tour 2019 (7)Elke maand bezoeken twee van onze Bergtoppers een bijzondere activiteit in of rondom Amersfoort voor onze online serie “Berghotel On Tour“. Dit keer nemen Diana en Maureen je mee op pad, beide werkzaam op de Berg! Zij gaan midgetgolfen bij Bosbad Amersfoort, op een gave 18-holes baan midden in een prachtige, bosrijke omgeving.

Benieuwd naar het uitstapje?
Leer hieronder hun verhaal!De ervaring van Diana en Maureen

“Op 9 mei zijn Maureen & ik (Diana) wezen midgetgolfen bij het Bosbad zwembad in Amersfoort! Eerst was de moed een beetje in onze schoenen gezakt, want het miezerden soms een beetje. Maar wij zijn zeker niet van suiker! Toen wij toch samen op de parkeerplaats liepen om aan onze midgetgolf avontuur te beginnen, kregen we er weer heel veel zin in! Zeker omdat we wisten dat we de 18-holes baan voor ons zelf hadden, want het was heel rustig die dag. Dus lekker zonder schaamte, zo lang er over doen zoals wij zelf wilde!

We hadden lekker onze eigen regels gemaakt (anders moet je wel aan de regels houden natuurlijk, haha). Na paar keer slaan hadden Maureen & ik de smaak te pakken en we hebben sommige holes in één keer te pakken! Zeker raden wij het midgetgolfen bij het Bosbad aan, daarom is het ook #BerghotelApproved! Voor jong en oud is het super leuk! Ziet de midgetgolf baan u snel ook?”

Zelf een keer midgetgolfen?
Zeker doen! Daag al je vrienden, familie en collega’s uit en maak er samen een gezellige middag van.

Adres: Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC Amersfoort

Bekijk hier meer informatie


KIEKJES VAN HET UITSTAPJE