NieuwZicht, De kracht van social media

NieuwZicht, De kracht van social media.

EVA Berghotel
NieuwZicht, regionale talkshow met ruimte voor opinie en een persoonlijke noot.

AMERSFOORT – Vanaf deze week is er een nieuwe NieuwZicht te zien bij lokale omroep EVA. In deze maandelijkse talkshow krijgen gasten de ruimte om hun verhaal te doen over onderwerpen die ons allemaal aan gaan.

Deze aflevering gaat over de kracht van social media met als speciale gasten: Marcel Kesselring, hij is naast social media strateeg initiator van COschool en heeft het over de leerling van nu die opgroeit in een tijdperk waarin communicatie 24/7 gaat. Wil je als ouder en docent begrijpen hoe dit werkt heb je de juiste middelen in te zetten.
De tweede gast die presentator Arjan te Lintelo aan tafel ontvangt is Martijn van Elderen, directeur van basisschool De Malelande in Amersfoort. Bij hem op school zit Guusje Termaten die als voorbereiding op een spreekbeurt een bericht op Facebook zette dat de ochtend erop al 176.000 keer gedeeld was. Over de kracht van social media gesproken en de impact die dit heeft op ouders en kinderen. Als derde gast zien we Jan Hofman, locatieleider Accent Praktijkonderwijs Nijkerk. Hij neemt de kijkers mee in de uitdaging die het actief inzetten van social media met zich mee brengt bij praktijkonderwijs aan jongeren van 12 tot 18 jaar. #NieuwZicht is in Amersfoort en Leusden via de kabel te zien bij omroep EVA.

Deze maandelijkse talkshow is ook te volgen via www.destadamersfoort.nl en www.mediagroep-eva.nl.