NieuwZicht, regionale talkshow met ruimte voor opinie en een persoonlijke noot.

EVANieuwZicht, regionale talkshow met ruimte voor opinie en een persoonlijke noot.

AMERSFOORT – Vanaf deze week is er een nieuwe NieuwZicht te zien bij lokale omroep EVA over de festivals in Amersfoort en Leusden. In deze maandelijkse talkshow krijgen gasten de ruimte om hun verhaal te doen over onderwerpen die ons allemaal aan gaan.

Gasten zijn: Alexander Beets, afkomstig uit een zeer muzikale familie en docent aan de Fontys Rockacademy. Daarnaast is hij festivaldirecteur van Amersfoort Jazz dat dit jaar haar 37e editie beleeft. Met hem heeft presentator Arjan te Lintelo het onder meer over de waarde van de festivals voor Amersfoort en de regio. Tweede gast aan tafel is Hassan Elammouri, directeur van de ArteGanza Foundation. Van hem komt de uitspraak dat cultuur onze identiteit is en ons leven kleur geeft. Hoe hij dit doet is onderwerp van gesprek.

Als laatste gast zien we Floor Visser die onder meer betrokken is bij de Gaypride Amersfoort die 21 juli as. plaats vindt. Met het thema ‘Passie voor Vrijheid’ zet de Gaypride Amersfoort verder op de kaart. #NieuwZicht is in Amersfoort en Leusden via de kabel te zien bij omroep EVA.

Deze maandelijkse talkshow is ook te volgen via www.destadamersfoort.nl en www.mediagroep-eva.nl of bekijk de aflevering hier.