Overnachten Amersfoort

Voor een aangenaam viersterren hotel in Amersfoort, komt u natuurlijk naar het Berghotel. Dit hotel op ‘de Berg in Amersfoort’ heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabele overnachting. U kunt uw overnachting bij ons combineren met veel leuke activiteiten in en rondom Amersfoort. Snuif de cultuur op van het schilderachtige centrum of ga lekker wandelen of fietsen door de bosrijke omgeving nabij het hotel.

Het Berghotel Amersfoort heeft ook veel arrangementen waarbij u voor een sterk tarief kunt overnachten, dineren en de stad ontdekken. U kunt een standaard arrangement nemen, maar ook zelf een selectie maken van uw eigen wensen. Heeft u een meerdaags congres of een bedrijfsuitje? Wij hebben speciale arrangementen waarbij u een zaal of meerdere zalen kunt reserveren en die gepaard gaan met een of meerdere hotelkamers. Hierbij kunt u natuurlijk ook regelen dat u en uw gezelschap kan ontbijten, lunchen en zelfs dineren in het restaurant of een afgesloten ruimte van ons hotel.

Bent u van plan om te gaan trouwen in Amersfoort? dan kunt u bij Berghotel Amersfoort in de bruidssuite overnachten. Het is mogelijk om een gezelschap van u te laten overnachten in het hotel. Wilt u aangrenzende kamers voor uw gezelschap? Wij regelen het voor u.

Wilt u graag weten wat voor overnachtingen en speciale faciliteiten wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op via 033 – 422 42 22, info@berghotelamersfoort.nl of via de contactpagina.