Persberichten

Agatha & PatrickBerghotel en Eenhoorn Amersfoort introduceren ‘Kindest Regardz: een inspiratieprogramma voor medewerkers om gasten een bijzondere service te bieden. De nieuwe ambitie heeft als motto ‘State of the Heart Hospitality’. Service krijgt hiermee een nieuwe betekenis. Kindest Regardz is tegelijk de naam van het nieuwe glossy magazine van Regardz waar Berghotel en Eenhoorn deel vanuit maken.

State-of-the-Heart hospitality als strategie

Met State-of-the-Heart Hospitality gaan we service meer betekenis geven en moet service meer een totaalbeleving worden voor klanten en gasten. We zien dat klanten en gasten zeer dichtbij komen, mede door de digitale revolutie. Berghotel en Eenhoorn Amersfoort gaan vanaf heden haar excellente service volledig in de strijd werpen om zich verder te onderscheiden in de markt. Service is nu geen toeval meer en moet meer zijn dan alleen een glimlach,” aldus directeuren Patrick van Os en Agatha Kleis.

Glossy Magazine als inspiratie

Tevens wordt het gloednieuwe magazine Kindest Regardz gelanceerd. Een glossy magazine met boeiende verhalen van inspirerende professionals zoals Charlotte Labee, Erik Smithuis van ICM en Annelies Simons van VNG. Het magazine geeft ook een kijkje in de ‘keuken’ van Regardz. Kindest Regardz is een halfjaarlijks magazine dat op een bevlogen manier kijkt naar het gevarieerde aanbod van activiteiten op het gebied van werken, vergaderen, ontmoeten, trainen, vieren en congressen.

Visie van Regardz op ontmoeten

De visie van Regardz is dat mensen elkaar blijven ontmoeten. Mede door de macht van internet, smartphones en APP’s is de behoefte naar fysieke ontmoeten belangrijker dan ooit. “Mensen vinden elkaar steeds meer online, maar de verbinding maken ze in de fysieke wereld. Regardz zorgt ervoor dat mensen elkaar zakelijk optimaal kunnen ontmoeten. Onze visie is dat mensen niet zonder elkaar kunnen en dat wij een bijdrage kunnen leveren om van iedere bijeenkomst een succes te maken,” aldus Luc van Bussel, bestuursvoorzitter.

Regardz Hospitality Group

Berghotel en Eenhoorn zijn onderdeel van de Regardz Hospitality Group BV. Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Congres- en Vergaderlocaties waaronder La Vie in Utrecht, Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle, Zilveren Toren/Level Eleven en Planetarium in Amsterdam, The Globe in Den Haag, Gele Kegels in Eindhoven, Regardz WTC in Arnhem. Naast het Berghotel maakt ook het Airport Hotel in Rotterdam deel uit van de Regardz groep. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met hun (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen, congressen of events. Regardz geeft u de ruimte.