Pindakaas & meer

It’s all about the details!



Pindakaas…

(H)eerlijke toevoeging aan ons ontbijt- en lunchbuffet: pindakaas van de Pindakaaswinkel!
Vanaf nu kunnen onze gasten genieten van de bijzondere variaties op het Oud-Hollandse, populaire broodbeleg: denk aan chilipeper citroen-gras, karamel zeezout, witte chocola pindastukjes en dadel kaneel. De Pindakaaswinkel gebruikt alleen de beste ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. De basis bestaat uit pinda’s en een klein beetje kokosolie. Dus geen palmolie stabilisatoren, toegevoegde suikers en zout. Te lekker om te laten staan.

Pindakaas pindakaaaas

Bekijk hier hun website voor meer Pindakaas weetjes.

& meer…
Maar dat is niet alles! Team Berghotel weet als geen ander hoe belangrijk de kleine dingen in het leven zijn; aandacht geven aan details is cruciaal. Daarom wilde we het gedeelte in de Van Campenzaal waar het buffet staat een klein beetje pimpen. Met o.a. twee grote krijtborden met oude drankjes en oude (gulden)prijzen, om dat nostalgische gevoel terug te brengen. Maar ook in de brasserie heeft onze collega Miriam een mooi bord gemaakt: dat is pas een warm welkom. Zie hieronder het resultaat!

DSC04755 Lunchroom-aanpassingen luncg4