Pryamide van Austerlitz, Oud-Londen én Slot Zeist! – Berghotel On Tour

50570588_398024334351034_7626829587946668032_nPyramide van Austerlitz, Oud-Londen én Slot Zeist! – Berghotel On Tour

Met Berghotel On Tour bezoeken medewerkers van het Berghotel iedere keer één of meerdere bijzondere plek(ken) in Amersfoort of in de directe omgeving van Amersfoort. Om onze gasten van leuke insider tips te kunnen voorzien tijdens een verblijf bij het Berghotel.

Op vrijdag 18 januari gingen onze collega’s Ralf en Björn samen op stap. Zij bezochten niet één maar drie locaties! Een wandeling rondom de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg, vervolgens een welverdiende kop koffie drinken bij Hotel-Restaurant Oud-Londen en tenslotte Slot Zeist bezoeken en bewonderen.
Benieuwd naar de ervaring van onze mannen en hun mooie kiekjes? Lees dan vooral hieronder verder!


DE ERVARING VAN RALF EN BJÖRN

“Op 18 januari hadden wij (Ralf Noordam – Technische dienst en Björn Post – Service Medewerker Bediening) in het kader van Berghotel On Tour een bezoek gepland aan de Piramide van Austerlitz. Bij aankomst op locatie bleek dat de toegang tot de piramide alleen in het laagseizoen mogelijk is op zondag…. dus we besloten om er een wandeling omheen te doen, wat zeker de moeite waard was. Om het monument heen gelopen, informatie gelezen op de borden en de naastgelegen speeltuin bekeken. De horecagelegenheid die erbij nabij ligt was ook gesloten.

Dus we zijn vervolgens doorgereden naar Zeist om Slot Zeist te bekijken. We hebben een fijne tussenstop gehad bij Hotel Restaurant Oud-London. Hier hebben we koffie gedronken en lekker gelunched. Alvorens we doorgingen naar Slot Zeist. Hier worden op diverse zondagen in het jaar rondleidingen verzorgt door het Gilde. We begonnen bij Slot Zeist met het lopen van de beeldenroute om het Slot Zeist heen en sluitte de dag af met een kop koffie in de brasserie van het Slot. Aangezien het ook een voormalige werklocatie van Björn is, werden we in de gelegenheid gesteld om na contact met locatie manager Marcel Beukema om nog even door het Slot heen te lopen en zo de mooie stijlkamers te kunnen bekijken.

Slot Zeist is een erg mooie aanvulling op een bezoek aan de Pyramide van Austerlitz. Bij het Slot kun je ook goede koffie drinken en wat eten. Zeker een leuk uitstapje voor onze gasten. De gehele tour heeft ongeveer 4 uurtjes gekost. Al met al toch een zeer geslaagde en gezellige Berghotel On Tour dag!”


 KIEKJES VAN HET UITSTAPJE

Zelf de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg bezoeken? Bekijk hier de website voor meer informatie.
Of toch liever een middagje vertoeven bij het Hotel & Restaurant Oud-Londen? Klik hier voor de openingstijden.
Benieuwd geworden naar Slot Zeist? Snappen we! Bekijk hier de website van Slot Zeist.