Restaurant

Welkom!

Neem een (versneld) kijkje in ons hotel! We wandelen binnen via de terraszijde, komen daarna het restaurant binnen, vervolgens nemen we een kijkje in de lounge/bar met tenslotte de Kroonkamer… Wanneer komt u weer een keertje langs?

Bar

Kop koffie? Vanaf 8.00 uur is onze hotelbar al open. De hele dag en avond kunt u bij ons terecht voor een kop koffie, een lekker glaasje en een klein hapje. We serveren o.a. tapas die met veel zorg voor u worden bereid met alleen maar verse ingrediënten.

Restaurant

Neem alvast een kijkje in onze lunch- of dinerkaartborrelhapjes en drankenkaart en de aparte wijnkaart en proef de unieke smaakbeleving van Grain Fed Beef! Het beste vlees uit Zuid Amerika. Bekijk hier ons vernieuwde vleesconcept en onze nieuwe Gin Tonic kaart!

Terras

Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van uw koffie, lunch of diner op het zonneterras in de monumentale tuin. Maar ook in minder warme periodes zijn er voldoende beschutte en sfeervolle plekjes te vinden. Ontspannen met een goed glas wijn? Neem plaats in de loungebanken en wij zorgen voor de rest. Zie hier meer over ons mooie terras. 

Kroonkamer-3

Kroonkamer

Zoekt u een sfeervolle ruimte voor uw familiediner? Brunchen met een select gezelschap? Onze stijlvolle kroonkamer biedt de warmte van het verleden en het comfort van vandaag. Ideaal voor uw gezelschap tot 20 personen. Bekijk de kroonkamer.

Vragen, opmerkingen en suggesties? We horen het graag. Neem contact met ons op via 033 – 422 42 22, welkom@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier.