Thijstea & Bouillon – Taste The Waste!

Thijstea2Thijstea3Thijstea1

Zeg “nee” tegen verspilling van fruit en groente!


Sinds een paar weken verkopen we in het Berghotel Thijstea: ijsthee gemaakt van fruit dat anders weggegooid zou worden, of te wel “buitenbeentjes“. Thijstea vindt dat het niet om het uiterlijk van een stuk fruit moet gaan, maar om de smaak; en daar zijn we het bij het Berghotel helemaal mee eens! Verspilling van vers fruit tegen gaan en tegelijkertijd een lekker drankje kunnen serveren; daar konden wij geen “nee” tegen zeggen.
Taste the waste in onze brasserie!

Druk beroep? Neem een kopje soep!

Zelfde geldt voor de kilo’s verse groentes die weggegooid worden omdat ze niet “mooi” genoeg zouden zijn. Om ook die onnodige verspilling tegen te gaan serveren we sinds kort huisgemaakte bouillon – gemaakt van die “buitenbeentjes”. Laat u elke dag verrassen met onze heerlijke bouillons; gratis voor onze gasten.

Kijk op de Thijstea.nl meer info.

Huisgemaakte Bouillon

Huisgemaakte bouillon: voeg kruiden, crème fraîshe of croutons toe als u wilt!

crème fraîche